“Νίκη Βόλου 1924 ΠΑΕ”

Τις διαδικασίες για τη δημιουργία ΠΑΕ ξεκίνησε η Νίκη Βόλου, καθώς η αναμενόμενη μη δήλωση συμμετοχής του Ηρακλή αλλά και η «έκπληξη» του Κρόνου, άναψαν το πράσινο φως ώστε η βολιώτικη ομάδα να επιστρέψει στα επαγγελματικά πρωταθλήματα.
Κατά την Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Δευτέρας (12/08), που πραγματοποιήθηκε στo Forum του ξενοδοχείου PARK, τα μέλη επέλεξαν την πενταμελή επιτροπή που θα τρέξει τη σύσταση της ΠΑΕ. Παράλληλα ανακοινώθηκε το όνομα της νέας ΠΑΕ, το οποίο είναι «Νίκη Βόλου 1924».

Την πενταμελή επιτροπή αποτελούν οι κ.κ. Νίκος Παπαπέτρος και Γιάννης Αρβανιτόπουλος, δύο οικονομολόγοι οι κ.κ. Αργύρης Χαδούλης, Δημήτρης Μιχάλης, αλλά και ο Νίκος Αγγελάρας, ενώ ο κ. Φάτσης θα αναλάβει εξωτερικό ρόλο με το Υπουργείο Εμπορίου.

Η Γενική Συνέλευση άρχισε με την ανάδειξη του προέδρου, που για ακόμη μία φορά αναδείχθηκε ο Δημήτρης Καραγιάννης. Πριν ακόμη ξεκινήσει η τυπική διαδικασία της, ο κ. Αγγελάρας πήρε τον λόγο διαβεβαιώνοντας τους παρευρισκόμενους πως η Νίκη την προσεχή σεζόν θα αγωνίζεται στη Football League και το μόνο που απομένει είναι οι προβλεπόμενες διαδικασίες για τη δημιουργία ΠΑΕ.

Στη συνέχεια τα μέλη του Συλλόγου ψήφισαν για το αν συμφωνούν να δημιουργηθεί η ΠΑΕ. Η απόφαση για τη σύσταση της ΠΑΕ ήταν ομόφωνη.

*θα ακολουθήσουν αναρτήσεις με τις τοποθετήσεις της Γενικής Συνέλευσης

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις