Παπακωνσταντίνου: Δεν πετάμε λευκή πετσέτα για το Πανθεσσαλικό

Ο Αλέξης Παπακωνσταντίνου μίλησε στα μέλη της Γενικής Συνέλευσης δίνοντας το στίγμα του τρόπου της διοίκησης της ΠΑΕ που θα προκύψει. Η πλευρά Παπακωνσταντίνου – Βενέτη έμεινε μόνη στην κούρσα για την ανάληψη των ηνίων της νέας ΠΑΕ και ήδη έχει θέσει σε εφαρμογή το σχέδιο της οργάνωσής της. Στην ομιλία του προς τα μέλη του Συλλόγου τόνισε πως η ομάδα θα πορευτεί με στόχο τον σεβασμό στην ιστορία της φανέλας. Προπονητής θα είναι ο Ισαάκ Χοβέ ενώ τόνισε πως η Νίκη δεν θα παρατήσει το Πανθεσσαλικό. Επίσης, δεσμεύτηκε πως το Φθινόπωρο θα αρχίσουν οι εργασίες στο χώρο του ΟΣΕ ώστε ο σύλλογος να αποκτήσει τις εγκαταστάσεις που πρέπει να έχει.

Αναλυτικά:

«Είναι μεγάλη μου τιμή που βρίσκομαι εδώ. Ήταν δύο περιπετειώδεις μήνες αλλά θα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε πως αυτά που μας ενώνουν είναι πιο πολλά απ’ όσα μας χωρίζουν. Αν πάρουμε το πλειοψηφικό πακέτο είμαστε ανοικτοί, όλοι να συνεισφέρουν σ’ αυτή την προσπάθεια. Η πόρτα μας είναι ανοικτή με όποιον τρόπο τον αντιλαμβάνεται ο καθένας. Επιβάλλεται να πάμε όσο το δυνατό πιο συσπειρωμένοι στη Φούτμπολ ώστα να πετύχουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Αυτός είναι ο πρώτος στόχος και ο σκοπός της πιθανής διοίκησης μας. Θέλουμε να πετύχουμε τους στόχους μας με ακεραιότητα, με σεβασμό στην ιστορία της φανέλας. Αυτά είναι αδιαπραγμάτευτα για μένα.

Το μοντέλο που θα εφαρμόσουμε είναι ο επαγγελματισμός σε όλα τα επίπεδα. Επαγγελματισμός και πειθαρχία από τη διοίκηση μέχρι και τους φροντιστές. Αυτό σημαίνει ξεκάθαρες αρμοδιότητες, ρόλοι, οργανόγραμμα και δίαυλοι επικοινωνίας.

Θέλουμε να αναβαθμίσουμε το ποδοσφαιρικό προϊόν. Γι’ αυτό θα εμπιστευτούμε τον Ισαάκ Χοβέ ως προπονητή που θα εφαρμόσει έναν πιο μοντέρνο τρόπο παιχνιδιού. Εμείς από την πλευρά μας θα του παρέχουμε τα εφόδια.

Θα δώσουμε, επίσης, μεγάλη έμφαση στις εγκαταστάσεις και στο γηπεδικό.  Ο κ. Βενέτης θα έχει ολοκληρώσει το «Π. Μαγουλάς» μέχρι τέλους του χρόνου. Ένα έργο που θα δώσει πνοή στις ακαδημία ποδοσφαίρου του συλλόγου. Το Φθινόπωρο θα ξεκινήσουμε στον χώρο του ΟΣΕ για να κάνουμε ένα αθλητικό πολιτιστικό κέντρο που θα δώσει ώθηση στην ακαδημία και θα αποτελεί κόσμημα για την ομάδα και τη Ν. Ιωνία.

Δεν είναι δεδομένο ότι δεν θα παίξουμε στο Πανθεσσαλικό. Γίνονται κινήσεις από την Ερασιτεχνική και από εμάς ώστε να τηρηθεί η σύμβαση που έχει υπογραφεί. Δεν μπορούμε να πετάξουμε λευκή πετσέτα. Θα διεκδικήσουμε μέχρι το τέλος.

Θα πρέπει να δημιουργήσουμε ομάδα Κ17 και σκοπεύουμε να δώσουμε βάση εκεί. Δεν νοείται παιδιά από τη Μαγνησία και τη Ν. Ιωνία να παίζουν αλλού. Πολύ σημαντικό είναι να έχουμε έτοιμα τα γήπεδα.

Η ανδρική ομάδα και η Κ17 θα έχουν μία κι ενιαία φιλοσοφία. Ο κ. Στύλλας σε συνεργασία με τον προπονητή θα δημιουργήσουν ένα δυνατό ρόστερ»

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο νέος τεχνικός διευθυντής της ομάδας, κ. Στύλλας, ο οποίος ανέλυσε το πλάνο της ομάδας, όσον αφορά την αγωνιστική του φιλοσοφία

«Σε πρόσφατη συνέντευξή μου είχα αναλύσει το πρότζεκτ που ετοιμάζουμε με τον κ. Παπακωνσταντίνου χωρίς να έχουμε αρμοδιότητα. Δουλεύουμε πυρετωδώς εδώ και τρεις εβδομάδες και είμαστε έτοιμοι να φέρουμε στον Βόλο 18 ποδοσφαιριστές. Θα γίνουν προσθαφαιρέσεις και η ομάδα θα ενισχυθεί σε θέσεις που θα κριθεί απαραίτητο. Δεν μπορώ να αναφέρω ονόματα γιατί δεν έχουμε επίσημα το χρίσμα».

«Λάτιν επιθετικά η ομάδα»

«Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μία μαχητική ομάδα που θα παίζει γρήγορο ποδόσφαιρο με ισπανική φιλοσοφία. Από τη θέση «6» και μετά η ομάδα θα είναι… λάτιν. Θέλουμε η ομάδα να έχει «μέταλλο» και να παίζει πάντα για τη νίκη».

«Άρρωστος ο Ισαάκ Χοβέ με τη Νίκη»

«Θα πρέπει να αναφέρω πως ο Ισαάκ Χοβέ είναι «άρρωστος» με τη Νίκη. Θέλει πολύ να δουλέψει στην ομάδα. Επιθυμούμε να έχουμε συνθήκες Σούπερ Λιγκ για τους ποδοσφαιριστές και να μην τους απασχολεί τίποτα άλλο εκτός από τα καθήκοντά τους στο γήπεδο».

 

Ο Αντώνης Ακτσιαλής εξέφρασε τη διαβεβαίωση του ότι η Νίκη θα παίξει στη Φούτμπολ Λιγκ. «Κάποιοι από τη Μεσσηνία τα έβαλαν με τον Περικλή Λασκαράκη επειδή πήρε το μέρος της Νίκης. Ωστόσο λειτούργησε ως πρόεδρος της ΕΠΣΘ και γνωρίζει καλά ότι το δίκιο είναι με το μέρος μας».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις