Υπογράφει στον Ολυμπιακό Β. ο Μανώλης Φαζός

Στις 10 Αυγούστου το goalpost.gr σας ενημέρωνε εδώ πως ο Ολυμπιακός Βόλου έχει κλείσει… Σουπερλιγκάτο νεαρό κεντρικό αμυντικό, ο οποίος «διψά» για διάκριση. Ο ποδοσφαιριστής αυτός από το… πάνω ράφι είναι ο Μανώλης Φαζός. Ο 24χρονος στόπερ τα έχει βρει σε όλα με τους «ερυθρόλευκους» και αναμένεται στο Βόλο να υπογράψει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό και να τεθεί στη διάθεση του Θωμά Γράφα.

Γεννήθηκε στις 12/8/1995 και πήρε μεταγραφή για τον ΟΦΗ (Σούπερ Λιγκ) την περίοδο 2013-14 σε ηλικία 18 ετών. Την επόμενη χρονιά έπαιξε σε 10 παιχνίδια στη μεγάλη κατηγορία με τους Κρητικούς, ενώ παρέμεινε στον ΟΦΗ άλλα τρία χρόνια αγωνιζόμενος στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής (περίοδο 2015-16, 19 συμμετοχές) και τις χρονιές (2016-18 στη Β’ Εθνική, οκτώ συμμετοχές). Πέρυσι αγωνίστηκε ως δανεικός στον Κισσαμικό καταγράφοντας 20 συμμετοχές στη Φούτμπολ Λιγκ, όλες ως βασικός και αναντικατάστατος.

Ο Φαζός, σύμφωνα με πληροφορίες του goalpost.gr μπορεί και αύριο Τετάρτη να βρίσκεται στο Βόλο για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του.

Εφόσον δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο και ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Μανώλη Φαζού, ο Ολυμπιακός αποκτά έναν πολύ αξιόλογο κεντρικό αμυντικό, με την αμυντική γραμμή να ισχυροποιείται σημαντικά, με έναν ποδοσφαιριστή με παραστάσεις από τις μεγάλες επαγγελματικές κατηγορίες.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις