Έτοιμο το γήπεδο που θα προπονείται ο Ολυμπιακός Βόλου

Ο Ολυμπιακός Βόλου χρησιμοποιεί μέχρι τώρα το στάδιο του Βελεστίνου για προπονήσεις, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ομάδας για τη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ.

Ωστόσο, άμεσα, τις προσεχείς μέρες, οι «ερυθρόλευκοι» θα είναι σε θέση να χρησιμοποιήσουν το γήπεδο του Αγίου Γεωργίου Φερών, το οποίο οι άνθρωποι του Ολυμπιακού με συντονισμένες ενέργειες κατάφεραν να το πάρουν για προπονήσεις, ύστερα από σχετικό αίτημα που υπέβαλαν στο Δήμο Ρήγα Φεραίου.

Το γήπεδο ήταν παρατημένο και θα έπρεπε να γίνουν μια σειρά από εργασίες, προκειμένου να μπορεί να φιλοξενήσει την ποδοσφαιρική ομάδα. Όχι μόνο στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και στα αποδυτήρια και στον περιβάλλοντα χώρο.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού τις ανέλαβαν και ήδη ανακαινίστηκαν τα αποδυτήρια στα οποία τοποθετήθηκε και κλιματιστικό, βάφτηκαν οι πάγκοι, ενώ υπήρξαν σημαντικές εργασίες στον χλοοτάπητα, που πλέον βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Σε λίγες ημέρες η ομάδα θα μπορέσει να μπει στο γήπεδο του Αγίου Γεωργίου και να το χρησιμοποιήσει για τις προπονήσεις της.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις