Με πολλά νέα πρόσωπα άρχισε η προετοιμασία του Γ.Σ. Αλμυρού (video)

ΓΣ ΑΛΜΥΡΟΥ

Πολλά νέα πρόσωπα έδωσαν το «παρών» στην «πρώτη» του Γ.Σ. Αλμυρού, στο στάδιο «Αθανάσιος Ραγάζος». Οι «κυανόλευκοι» ξεκίνησαν την προετοιμασία για την τρίτη στη σειρά συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, υπό τις οδηγίες του Στέλιου Αρσένου.
Στην επίσημη πρεμιέρα για τον Γυμναστικό, τα νέα πρόσωπα ήταν πολλά σε σχέση με πέρυσι. Ο Αργύρης Κυριάκος είναι ένα από αυτά, αν και ο έμπειρος αμυντικός έχει παίξει για πολλά χρόνια στους «κυανόλευκους» και μόνο νέος δεν αισθάνεται στα αποδυτήριά τους. Αυτό όμως δεν ισχύει για τους υπόλοιπους νεοαποκτηθέντες Σταύρο Βουρδάκη, Βασίλη Ρακή, Σπύρο Πολυμέρου, Κώστα Παπαεμμανουηλίδη, Νίκο Φούκη, Νίκο Μπέικο, Κώστα Δημόπουλο, αλλά και για δύο ακόμη υπό μεταγραφή παίκτες.
Από την περσινή ομάδα ήταν εκεί οι Αναστασίου και Παπακώστας. Παρόντες ακόμη ο τερματοφύλακας Κοντογεωργάκης, οι νεαροί Δήμος, Αράπης, Τζαφλέρης, αλλά και τέσσερα ακόμη παιδιά που προέρχονται από την Ακαδημία, οι αδελφοί Χριστοδουλόπουλοι, ο Γαλατσίδας και ο Μπάζης. Δικαιολογημένα απουσίασαν από την πρώτη προπόνηση της νέας σεζόν οι Λάμπος και Ζενούνης. Ο τελευταίος θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία σήμερα Τετάρτη.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις