Στ. Αρσένος: Μας περιμένει πολλή και σκληρή δουλειά

Η προετοιμασία άρχισε στον Γ.Σ. Αλμυρού, με τον Στέλιο Αρσένο να καλείται να «χτίσει» μία ομάδα από μηδενική βάση, επί της ουσίας. Ο 39χρονος προπονητής μίλησε στην εφημερίδα «Θεσσαλία» για τη νέα χρονιά, επισημαίνοντας τις δυσκολίες που υπάρχουν. Πάντως, υποσχέθηκε να δουλέψει σκληρά με τους ποδοσφαιριστές, ενώ ζήτησε από τους φιλάθλους του Αλμυρού να στηρίξουν τη νέα προσπάθεια.
Η δήλωση του Στέλιου Αρσένου είναι η εξής: «Κατ’ αρχάς να ευχηθούμε να έχουμε μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και όσο το δυνατόν λιγότερους τραυματισμούς στην ομάδα. Φέτος προμηνύεται μία δύσκολη σεζόν, αφού πρέπει να δημιουργήσουμε ένα αξιόμαχο σύνολο από μηδενική βάση για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις της Γ’ Εθνικής.
Οι αλλαγές στο ρόστερ είναι πάρα πολλές σε σχέση με την περασμένη περίοδο, οπότε χρειαζόμαστε μία σχετική πίστωση χρόνου. Θεωρώ ότι στην ομάδα ήρθαν καλοί παίκτες, αλλά θα υπάρξει και περαιτέρω ενίσχυση προκειμένου να καλύψουμε όλα τα κενά που είχαν δημιουργηθεί με την αποχώρηση βασικών ποδοσφαιριστών.
Πρέπει καθημερινά στις προπονήσεις και στα φιλικά που θα ακολουθήσουν να δίνουμε όλοι τον καλύτερο εαυτό μας. Επιδίωξή μας είναι να βρεθεί η κατάλληλη χημεία μεταξύ των ποδοσφαιριστών και αυτοί να ταιριάξουν με την αγωνιστική φιλοσοφία που θέλουμε να δώσουμε στην ομάδα.
Ελπίζω ότι θα καταφέρουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και στο νέο πρωτάθλημα. Τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Μας περιμένει πολλή και σκληρή δουλειά».
Κλείνοντας, έστειλε το δικό του μήνυμα στους φιλάθλους του Γυμναστικού: «Ξεκινάμε μία νέα προσπάθεια και ασφαλώς θέλουμε δίπλα μας τον κόσμο του Αλμυρού, αλλά και τον γύρω περιοχών. Ζητούμε από τους φιλάθλους να μας στηρίξουν και σε κάθε παιχνίδι να αποτελούν τον 12ο παίκτη μας. Εξάλλου, είναι σημαντικό για την πόλη του Αλμυρού να εκπροσωπείται ποδοσφαιρικά σε Εθνική κατηγορία».

Πηγή: εφημερίδα “Θεσσαλία”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις