Πλεξίδας: Θα μείνω στην ΑΕΛ και θα το κάνω

Ο Βαγγέλης Πλεξίδας είχε συνάντηση το απόγευμα της Παρασκευής (27/6) με τον κ. Καραγιάννη στο Βόλο, όπου και συζήτησαν το θέμα να αναλάβει ο Τρικαλινός επιχειρηματίας το πλειοψηφικό πακέτο της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου και μάλιστα, όπως έλεγαν οι πληροφορίες, οι δύο πλευρές είχαν έρθει σε κατ’ αρχήν συμφωνία. Ωστόσο, τα πράγματα φαίνεται πως…

…πήραν άλλη τροπή, από τη στιγμή που τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου ο Βαγγέλης Πλεξίδας εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τονίζεται πως δεν πρόκειται να αφήσει την ΑΕΛ και ότι την Δευτέρα θα ανακοινώσει προπονητή και ποδοσφαιριστές, ενώ καλεί την Ερασιτεχνική να πράξει τα δέοντα, έτσι ώστε να ολοκληρωθεί η εκκαθάριση. Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Βαγγέλη Πλεξίδα:
«Με αφορμή τα όσα λέγονται, γράφονται και ακούγονται τις τελευταίες ώρες αποφάσισα να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα μια και καλή. Πριν ένα χρόνο είχα πει πως η ΑΕΛ πλέον αποτελεί την οικογένειά μου. Αυτό ίσχυε, ισχύει και θα ισχύει. Όσο και να προσπαθούν κάποιοι τόσο από την Λάρισα, όσο και κάποιοι εκτός Λάρισας, να με διώξουν από την ΑΕΛ, σας διαβεβαιώνω πως δεν πρόκειται να το καταφέρουν.
Είπα πως θα μείνω στην ΑΕΛ και θα το κάνω. Μόλις ανοίξει και πάλι ο τραπεζικός λογαριασμός, σας ενημερώνω πως θα καλύψω εξολοκλήρου όποιο μετοχικό κεφάλαιο απαιτείται για τη σύσταση της νέας ΠΑΕ ΑΕΛ. Ταυτόχρονα καλώ την Ερασιτεχνική ΑΕΛ να πράξει, επιτέλους, τα δέοντα ώστε να ολοκληρωθεί η διαδικασία της εκκαθάρισης και της δημιουργίας της νέας ΠΑΕ. Επίσης θα πρέπει ο τέως μεγαλομέτοχος να αναλάβει τις ευθύνες του και να αποδείξει ότι πραγματικά αγαπάει, όπως λέει, την ΑΕΛ και όχι την τσέπη και τα μικροσυμφέροντά του. Ο φίλαθλος κόσμος θα πρέπει να σταματήσει να ακούει τα «παπαγαλάκια» και να είναι βέβαιος πως δεν θα τον προδώσω.
Αυτό που ξέρω για τον Βόλο είναι ότι το καλύτερο σημείο του είναι η πινακίδα που λέει Λάρισα σε 60 χλμ. Επίσης, να είναι έτοιμος να διαφυλάξει τα συμφέροντα της ομάδας απέναντι σε όλους αυτούς που την οδήγησαν σε μαρασμό και σε αυτούς που νομίζουν πως διώχνοντας τον Πλεξίδα θα την κρατήσουν εκεί. Στόχος μου ήταν και παραμένει η ΑΕΛ να αγωνιστεί εκεί που δικαιωματικά ανήκει. Για τον λόγο του αληθές θα ανακοινώσω την Δευτέρα προπονητή και ποδοσφαιριστές Και επειδή μαθαίνω γρήγορα… «ρε ….. ξαναρχόμαστε …..και αυτή τη φορά για πάντα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις