Δύσκολη αποστολή με Α.Ε. Λάρισας η Μεταμόρφωση

Το νεοσύστατο Σούπερ Κύπελλο της ΕΣΚΑΘ άρχισε την περασμένη Τετάρτη. Σ’ αυτό μετέχουν όλες οι ομάδες της Θεσσαλίας, οι οποίες αγωνίζονται στις εθνικές κατηγορίες του μπάσκετ. Τον Βόλο εκπροσωπεί η Μεταμόρφωση, η οποία αποτελεί τη μοναδική ομάδα της πόλης μας στο ανδρικό μπάσκετ, η οποία βρίσκεται…

…σε εθνική κατηγορία.
Στο πρώτο παιχνίδι η Μετομόρφωση έχασε με 72-67 από τον Ερμή Αγιάς στο κλειστό «Βάκης Παρασκευόπουλος».
Σήμερα η αποστολή των Βολιωτών θα είναι ακόμη πιο δύσκολη. Πιο συγκεκριμένα κοντράρουν την Αθλητική Ένωση Λάρισας, η οποία πέρσι διέγραψε εξαιρετική τροχιά κερδίζοντας με άνεση την άνοδο στη Β’ Εθνική μπάσκετ. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο του Αλκαζάρ και θα αρχίσει στις 5.30 το απόγευμα.
Ο Θανάσης Φλεβάρης βλέπει το συγκεκριμένο ματς καθαρά σαν αγώνα προετοιμασίας. Η ομάδα του έχει λίγες ημέρες που μπήκε στο παρκέ και το σημερινό ματς θα είναι το δεύτερο μόλις που δίνει την περίοδο της προετοιμασίας της.
Συν τοις άλλοις ο Αλμυριώτης τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στους Γιώργο Παρασκευά και Στέργιο Γεωργαντά. Αμφότεροι βρίσκονται στο τελικό στάδιο της ανάρρωσης από σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο, αλλά ακόμη δεν είναι έτοιμοι να αγωνιστούν. Επίσης αμφίβολος για επαγγελματικούς λόγους θεωρείται ο Κώστας Αγκρής.
Για τη σημερινή συνάντηση στη διάθεση του Θανάση Φλεβάρη βρίσκονται οι: Παναγιώτης Παπούλιας, Βασίλης Ζήσης, Βασίλης Γιωτόπουλος, Σπύρος Ρόσιος, Παναγιώτης Νάνης, Γιώργος Τσιτσιγιάννης, Σταμάτης Σκαμάγκας, Ηλίας Φωσσές, Θωμάς Χαρχαρής, Γιώργος Διανέλλος και ίσως ο Κώστας Αγκρής.
Συνοπτικά το σημερινό πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής του Σούπερ Κυπέλλου της ΕΣΚΑΘ έχει ως εξής:
ΕΑΚ Λάρισας 17.30 ΑΕΛ-Μεταμόρφωση, διαιτητές: Πιτσίλκας Μ., Πιτσίλκας Β., γραμματεία: Ιωάννου, Ανδρέου, Κακαβού.
Κλ. Νεάπολης 17.30 ΓΣ Λάρισας-Α.Σ. Καρδίτσας, διαιτητές: Παγώνης, Φακίτσας, γραμματεία: Κενανίδη, Καραγιάννη, Γιαννή.
Γυμν. Αγιάς 18.00 Ερμής Αγιάς-Τιτάνες Παλαμά, διαιτητές: Τζαφλέρης, Δόλγυρας, γραμματεία: Οικονομίδης, Χαρίτος, Παγουλάτος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις