Ο Καμπαγιέρο στο στόχαστρο της Νίκης Βόλου

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία στελέχωσης του ρόστερ της Νίκης Βόλου, με τους ιθύνοντες της ομάδας καθημερινά να συζητούν με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους. Ο Αλέξης Παπακωνσταντίνου βρίσκεται στον Βόλο και μαζί με τους Βασίλη Βενέτη και Ρήγα Στύλλα έχουν αναλάβει τις επαφές με παίκτες ικανούς να δημιουργήσουν ένα σύνολο που θα καταφέρει να παίξει σύγχρονο και γρήγορο ποδόσφαιρο, σύμφωνα με την ισπανική φιλοσοφία του Ισαάκ Χοβέ, αλλά και που θα έχει όλες τις προδιαγραφές να πρωταγωνιστήσει στη Football League.

Εκτός των παικτών του περσινού ρόστερ, για τους οποίους ο τεχνικός της Νίκης έχει ανάψει το πράσινο φως ώστε να παραμείνουν στον Βόλο, αρκετοί είναι οι ποδοσφαιριστές που έχουν μπει στο μεταγραφικό «στόχαστρο» της ομάδας. Αρκετά είναι τα ονόματα που έχουν «παρελάσει» από τα ΜΜΕ. Ανιέτε, Κάλβο, Κρουθ και Νίκιτς ήταν τέσσερις ποδοσφαιριστές που βρέθηκαν ψηλά στη μεταγραφική λίστα, με τον Βόσνιο να επιλέγει την Επισκοπή και με τους δύο πρώτους Ισπανούς να υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες να έρθουν στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας. Ο Κρουθ φαίνεται να βρίσκεται πιο κοντά στο να φορέσει τα κυανόλευκα κάτι που θα αναμένεται να ξεκαθαρίσει τα επόμενα 24ωρα.

Το όνομα του Καμπαγιέρο στο «τραπέζι»

Μία περίπτωση που όχι μόνο εξετάζεται σοβαρά αλλά σύμφωνα με πληροφορίες έχει γίνει και πρόταση συνεργασίας είναι αυτή του Σεμπαστιάν Καμπαγιέρο. Ο 27χρονος Αργεντινός μέσος είναι γνωστός στον Βόλο καθώς τα τελευταία δύο χρόνια φόρεσε τη φανέλα του ΝΠΣ Βόλος. Πρόκειται για αθόρυβο αλλά ουσιαστικό ποδοσφαιριστή και αποτέλεσε βασικό γρανάζι της μηχανής του Χουάν Φεράντο, κατακτώντας σε δύο χρόνια, δύο πρωταθλήματα.

Τη σεζόν 2017-18 κατέγραψε με τον ΝΠΣ Βόλος 24 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ενώ την επόμενη περίοδο το κοντέρ του σταμάτησε στις 25 συμμετοχές στη Football League. Ενδεχόμενη απόκτησή του θα προσθέσει ποιότητα, δύναμη και ταχύτητα στη μεσαία γραμμή της Νίκης Βόλου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις