Ολυμπιακός Β.-Ν.Α. Νίκης σήμερα για το Κύπελλο της ΕΣΚΑΘ

Η αρχή του Κυπέλλου ΕΣΚΑΘ γίνεται σήμερα στο κλειστό γυμναστήριο του ΕΑΚ Βόλου. Ολυμπιακός και Νέοι Αθλητές Νίκης θα «κονταροχτυπηθούν» στις 6 το απόγευμα, με μεγάλο φαβορί τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι ενισχύθηκαν στο μεταγραφικό παζάρι και δείχνουν ικανοί για…

…σπουδαία πράγματα φέτος.
Στη διάθεση του Φώνη Μαυρομιχάλη βρίσκονται οι Θωμάς Καραγεώργος, Στέφανος Βλήτσιος, Κώστας Σερμέτης, Αντώνης Καραρρήγας, Ζήσης Καφάσης, Κώστας Αλεξίου, Λεωνίδας Αναστασόπουλος, Σωτήρης Αχριάνης, Χρήστος Βασιλείου, Δημήτρης Καραθάνος, Αλέξανδρος Μακρίδης, Νίκος Παραλίκης. Αντίθετα απών θα είναι ο Δημήτρης Σακκάς, ο οποίος κλήθηκε να εκπληρώσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις.
Στην αντίπερα όχθη οι Νέοι Αθλητές Νίκης έκαναν εντυπωσιακή χρονιά πέρσι κερδίζοντας την άνοδο στην Α1 ΕΣΚΑΘ υπό τις οδηγίες του Θανάση Κασαπίδη. Ο 31χρονος προπονητής παρέδωσε την σκυτάλη στον Απόστολο Καμακά, ο οποίος καλείται να διαχειριστεί ένα νεανικό υλικό.
Αυτός άλλωστε είναι και ο στόχος των Νέων Αθλητών. Να παράγουν, δηλαδή, ταλαντούχους καλαθοσφαιριστές και να τους προωθεί στην πρώτη ομάδα της Νίκης. Επομένως στο σημερινό παιχνίδι θα είναι το αουτσάιντερ απέναντι σ’ έναν ισχυρό αντίπαλο και μάλιστα εκτός έδρας.
Από το σημερινό ματς θα απουσιάσουν οι Κώστας Μανωλόπουλος και Γιάννης Μακρόπουλος, που έχουν προσωπικές υποχρεώσεις, ενώ αμφίβολος είναι ο Χρήστος Νικολόπουλος λόγω εργασίας.
Υπό τις οδηγίες του Απόστολου Καμακά βρίσκονται οι: Θεόδωρος Σούλης, Νίκος Θέος, Δημήτρης Καζεπίδης, Γιώργος Καραθανάσης, Γιώργος Κοντογιάννης, Κώστας Τυρερές, Χρήστος Καρσέλας, Μάριος Σαπούνης, Παντελής Παπανικολάου, Φίλιππος Πανιόπουλος, Χαράλαμπος Μπέζος, Κώστας Παναγιώτου, Στέφανος Τύμπας και ίσως ο Χρήστος Νικολόπουλος.
Η αναμέτρηση ξεκινά στις 6 μ.μ. και θα τη διευθύνουν οι κ.κ. Παριανόπουλος και Μπαλκίζας. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι ο σημερινός αγώνας είναι ο μοναδικός που διεξάγεται με ομάδες της Μαγνησίας για το Κύπελλο ΕΣΚΑΘ, αφού οι υπόλοιπες ξεκινούν το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις