Αμανατίδης: Αχαρτογράφητο το πρωτάθλημα της Football League

Δηλώσεις στο γραφείο Τύπου της ΠΑΕ έκανε ο Περικλής Αμανατίδης

Αναλυτικά τα όσα είπε:

-Τι σημαίνει ο ΑΟΤ για τον Αμανατίδη

«Νομίζω ότι είναι μια ομάδα που με προδιαθέτει να δουλέψω. Είναι πρόκληση για μένα. Είναι η τρίτη φορά που έρχομαι. Έχω την αίσθηση ότι η δική μου ψυχολογία ταιριάζει με αυτό που δίνω υπάρχει μια καλή χημεία. Μένει να φανεί και αυτή τη φορά».

-Για την ολοκλήρωση του βασικού σταδίου προετοιμασίας

«Ειμαι πολύ ικανοποιημένος. Βέβαια είναι λίγο τετριμμένο, είθισται να μιλάνε όλοι για την προετοιμασία ότι είναι η πιο σκληρή η πιο καλή. Εμείς είχαμε μια οργανωμένη δουλειά σε πολύ καλές εγκαταστάσεις χωρίς κανένα απρόοπτο. Τα παιδιά δείξανε σοβαρότητα. Κάνανε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια. Νομίζω ότι είμαι ευχαριστημένος. Αυτή τη στιγμή πήραμε αυτό που θέλαμε και εμείς δώσαμε και πήραμε αυτό που θέλαμε για αυτό και είμαι ικανοποιημένος».

-Για την συνέχεια;

«Θα γίνει μια ακόμη πιο δυσκολη πιο σύνθετη δουλειά. Θα προσπαθήσουμε να συμπληρώσουμε το ρόστερ της ομάδας μας, μιας ομάδας που θέλουμε να αλλάξει πράγματα μέσα στο γήπεδο και ουσιαστικά να χτίσουμε τις βάσεις για μια χρονιά που έχουμε αποφασίσει η ομάδα να πρωταγωνιστήσει. Αυτό είναι πρόκληση για εμάς. Είναι δύσκολο αλλά συγχρόνως και ωραίο».

-Το μήνυμα στους φιλάθλους

«Επειδή έχω καταλάβει ότι η ομάδα αυτή έχει δώσει μεγάλες στιγμές στον κόσμο, ο κόσμος την έχει συνδέσει με κάποιες επιτυχίες. Έχω την αίσθηση ότι το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνει η ομάδα και πρέπει η ομάδα να το κάνει είναι να ξαναπαίξει ποδόσφαιρο. Αν θα γίνει αυτό τότε θα χτιστεί ξανά μια σχέση εμπιστοσύνης και νομίζω ότι ο Τρικαλινός ο φίλαθλος με ένα γήπεδο μέσα στην πόλη του θα το κάνει συνήθεια κάθε Κυριακή και θα έρχεται».

-Για το πρωτάθλημα της Football League

«Είναι αχαρτογράφητο πρωτάθλημα. Δεν έχει ξαναγίνει. Νομίζω ότι όλες οι ομάδες θα έχουν ένα υπέρμετρο ενθουσιασμό πράγμα που θα τις κάνει πολύ δυνατές στην έδρα τους, ομάδες οι οποίες δεν θα φοβηθούν ούτε εκτός έδρας. Ο ΑΟΤ θα σεβαστεί όλες τις ομάδες γιατί είναι και ιστορικές ομάδες και είναι και καινούργιες ομάδες. Θα τις σεβαστεί όλες αλλά δεν πρέπει να φοβηθεί καμία. Και η ομάδα μας έχει brand name και ιστορία και θέλει να χτίσει το παρών με επιτυχία και με στόχους. Αυτό θα προσπαθήσει να κάνει. Θα τους σεβαστούμε όλους αλλά δεν θα φοβηθούμε τίποτα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις