Δεκαεπτά παίκτες φόρεσαν φέτος τα ερυθρόλευκα

Με την απόκτηση του Ανέστη Νάστου, ο Ολυμπιακός Βόλου ολοκλήρωσε τις μεταγραφικές του κινήσεις, με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν ένα πληρέστατο ρόστερ, με εξαιρετικούς παίκτες σε όλες τις γραμμές. Η μεταγραφική περίοδος στην Ελλάδα ολοκληρώθηκε χθες, όσον αφορά και τις μετακινήσεις ελεύθερων ποδοσφαιριστών…

…σε Σούπερ Λιγκ και Football League, με τον Ολυμπιακό να αποκτά συνολικά 17 ποδοσφαιριστές. Η διοίκηση της ΠΑΕ έκανε φέτος την υπέρβαση, έβαλε το χέρι βαθιά στην τσέπη και φρόντισε να φέρει στην ομάδα ποδοσφαιριστές εγνωσμένης αξίας. Οι παίκτες που αποκτήθηκαν είναι οι Κυριάκος Στρατηλάτης, Τάσος Δασκαλάκης, Σπύρος Γκουγκούδης, Γιώργος Ντάσιος, Δημήτρης Καραμανλής, Ορέστης Νικολόπουλος, Σταύρος Παναγιώτου, Στράτος Χιντζίδης, Αντώνης Τσιάρας, Λουίς Μοράν, Ντιέγκο Λεόν, Ηλίας Τσιλιγκίρης, Έρικ Γουόρντεν, Ντάριο Φερνάντες, Στέφανος Πολύζος, Ροντρίγκο Ντεπέτρις και Ανέστης Νάστος.
Από την περσινή ομάδα παρέμειναν οι Τάσος Χρυσοστομίδης, Σταμάτης Καρράς, Αλέξανδρος Ζέρης, Νίκος Μπουτζίκος, Δημήτρης Κεσίδης, Αλέξανδρος Νικολιάς, Γρηγόρης Κυζιρίδης, Φίλιππος Σκοπελίτης και Δημήτρης Διαμαντόπουλος. Στον Ολυμπιακό θα συνεχίσει να αγωνίζεται και ο Δημήτρης Αρβανίτης, ο οποίος πέρυσι λόγω τιμωρίας δεν είχε παίξει σε κανένα παιχνίδι, ενώ προωθήθηκε από την ομάδα Κ19 του συλλόγου ο Κώστας Αλαμάνης.
Το φετινό ρόστερ του Ολυμπιακού είναι πιο ποιοτικό από πέρυσι και είναι πολύ σημαντικό για τους «ερυθρόλευκους» να υπάρχουν ποδοσφαιριστές που μπορούν να παίξουν σε περισσότερες από μία θέση. Αυτή τη στιγμή υπάρχει πληρότητα σε όλες τις θέσεις, οι εναλλακτικές λύσεις είναι πολλές και εναπόκεινται, πλέον, στον Απόστολο Χαραλαμπίδη να φτιάξει μια ομάδα, η οποία θα παίζει καλό ποδόσφαιρο και θα παίρνει και τα αποτελέσματα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις