Πανθεσσαλικό και για έδρα του Ολυμπιακού Β.

Το Πανθεσσαλικό θα αποτελέσει φέτος το σπίτι του Ολυμπιακού Βόλου. Η διοίκηση της ΠΑΕ δεν εξασφάλισε τη χρήση του βοηθητικού του Πανθεσσαλικού μόνο για τις προπονήσεις της ομάδας (από τις 15 Σεπτεμβρίου ο Ολυμπιακός θα προπονείται εκεί), καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του goalpost.gr, επήλθε τελικά…

..συμφωνία με τα Τουριστικά Ακίνητα και θα υπογραφεί σύμβαση για τη χρήση του Σταδίου και για τα παιχνίδια έδρας της ομάδας.
Οι ιθύνοντες της ΠΑΕ πιστεύουν πως οι ανέσεις που προσφέρει το Πανθεσσαλικό θα προσεγγίσουν περισσότερο κόσμο στο γήπεδο, ενώ δίνεται η δυνατότητα στους διοικούντες να υλοποιήσουν ένα πρόγραμμα με τα σχολεία, προκειμένου να έρθει νέος κόσμος στο γήπεδο και να δημιουργηθεί μια νέα γενιά φιλάθλων. Όπως δηλαδή και την περίοδο 2010-11, όταν ο Ολυμπιακός αγωνιζόταν στη Σούπερ Λιγκ.
Έτσι, για τον Ολυμπιακό δίνεται λύση σ’ ένα μεγάλο πρόβλημα που είχε να κάνει με την προετοιμασία της ομάδας, καθώς το μοναδικό γήπεδο στο οποίο προπονούνταν μέχρι τώρα οι «ερυθρόλευκοι» ήταν το ΕΑΚ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις