Δυνατό φιλικό με Τύρναβο σήμερα για τον Ρήγα

Δυνατό αναμένεται να είναι το σημερινό παιχνίδι που θα δώσει ο Ρήγας Φεραίος στο Δημοτικό Στάδιο Τυρνάβου. Αυτό θα είναι το όγδοο φιλικό για τη Βελεστινιώτικη ομάδα, η οποία θα αντιμετωπίσει σήμερα το απόγευμα (Σάββατο, 12/9, 17.30) τον Τύρναβο που θα αγωνίζεται φέτος στον δεύτερο όμιλο Γ΄ Εθνικής. 

Σύμφωνα με το αγωνιστικό καλεντάρι της Γ΄ Εθνικής, αν δεν υπάρξει κάποια αλλαγή με το πρόγραμμα, η πρεμιέρα του πρωταθλήματος θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου, ενώ οι δύο Θεσσαλικές ομάδες θα κονταροχτυπηθούν στην 3η και στην 20ή αγωνιστική. Το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί στις 11 Οκτωβρίου στην έδρα του Τυρνάβου, ενώ το δεύτερο στις 24 Ιανουαρίου στο Βελεστίνο.

Το σημερινό παιχνίδι θα αποτελέσει ένα πολύ καλό τεστ για τον Ρήγα Φεραίο, αφού θα αντιμετωπίσει μία από τις πιο δυνατές ομάδες του ομίλου του. Ο Λάκης Μπακάλης θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει διάφορα σχήματα και τακτικές, αλλά και να βγάλει κάποια χρήσιμα συμπεράσματα από αυτή την αναμέτρηση.

Ο Βελεστινιώτης τεχνικός στο σημερινό φιλικό δεν θα έχει στη διάθεση του τον Τσίπη, ο οποίος υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία, τον Πάσχο που είναι τραυματίας, αλλά και τον ανέτοιμο Μπακάλη Σ. Η αποστολή του Ρήγα Φεραίου αποτελείται από 21 ποδοσφαιριστές: Αλεξίου, Αποστολίδης, Βουραζέρης, Γάρος, Γεωργατζής, Γκάγκας, Γουτούλης, Γούτσιος, Ζενούνι, Θεοδώρου, Κεφαλάς, Μιαρίτης Ν. , Μιαρίτης Δ. , Μουσαμπελίου, Πέτσης, Σέττος, Σπαθής, Τριανταφύλλου, Τσουμπέκος, Χατζηαθανασίου και Χατζής.

Δημήτρης Μπιτολάς

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις