Ηρακλής: Οι σκέψεις για Γ’ Εθνική και οι τελευταίες προσπάθειες

Το καλοκαίρι φτάνει στο τέλος του και ο Ηρακλής δεν γνωρίζει ακόμα σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται, με τους «κυανόλευκους» να εξετάζουν πλέον και το σενάριο συμμετοχής στην Γ’ Εθνική.

Ένα δραματικό καλοκαίρι για τον Ηρακλή φτάνει στο τέλος του, παρόλα τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο για τους «κυανόλευκους». Ο Τομ Παπαδόπουλος απέτυχε να βρει την επόμενη ημέρα του ποδοσφαιρικού Γηραιού και ήρθε σε σύγκρουση με τον Γ.Σ Ηρακλή, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα οι δύο πλευρές να χωρίσουν τους δρόμους τους.

Πλέον όλο το βάρος έχει πέσει στην οικογένεια του Ηρακλή και σε όσους βρίσκονται κοντά σε αυτήν. Οι «κυανόλευκοι» το τελευταίο διάστημα επιχειρούν να μαζέψουν όποια αποθέματα αντοχής έχουν και να συνεχίσουν την έρευνα για την επόμενη μέρα του ποδοσφαιρικού τμήματος του Γηραιού.

Μετά την αρνητική τροπή που πήρε η υπόθεση με την Νέα Τρίγλια οι άνθρωποι του Γ.Σ Ηρακλή εξετάζουν τις λύσεις που υπάρχουν, με τα περιθώρια την δεδομένη χρονική στιγμή να είναι ασφυκτικά στενά.

Όλα δείχνουν ότι δεν υπάρχει πρόσφορο έδαφος για κάποια άλλη συνεργασία με μια ομάδα έστω και στην Football League (τρίτη τη τάξη επαγγελματική κατηγορία).

Μοιάζει αρκετά πιθανό οι άνθρωποι του Γηραιού να επιμείνουν στην υπόθεση Τρίγλια ανοίγοντας νέο κύκλο επαφών με την ομάδα της Χαλκιδικής. Παρόλα αυτά η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν μπορεί να περιμένει για μεγάλο διάστημα την απάντηση των ανθρώπων της Τρίγλιας.

Τα… σενάρια της Γ’ Εθνικής

Έτσι στο «κυανόλευκο» στρατόπεδο θέτουν στο τραπέζι νέες λύσεις ακόμα και από τις ερασιτεχνικές κατηγορίες. Στον Ηρακλή συζητιέται έντονα το σενάριο συμμετοχής της ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής εκεί όπου το επίπεδο παραμένει ερασιτεχνικό.

Η συγκεκριμένη λύση έχει δύο οδούς για την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Η πρώτη είναι μέσω της χρήσης ενός νέου ΑΦΜ ομάδας που αδυνατεί να συμμετάσχει στο συγκεκριμένο επίπεδο, κάτι που θα σημαίνει πως σε περίπτωση επιστροφής του Ηρακλή στις επαγγελματικές κατηγορίες δεν θα μεταφέρονται τα χρέη του παρελθόντος, αλλά θα ξεκινάει μια προσπάθεια με μηδενισμένο κοντέρ και χωρίς χρέη.

Το δεύτερο σενάριο για την συμμετοχή του Ηρακλή στην Γ’ Εθνική είναι με το ΑΦΜ της τωρινής ΠΑΕ. Σε αυτή την περίπτωση ο Γηραιός θα απαλλαγεί προσωρινά από τα χρέη που υπάρχουν καθώς θα συμμετάσχει σε ερασιτεχνική κατηγορία.

Εφόσον όμως καταφέρει να πετύχει την άνοδο του στις επαγγελματικές κατηγορίες τότε τα χρέη θα ενεργοποιηθούν και πάλι και θα βαραίνουν τους ανθρώπους της ΠΑΕ.

Στον Γ.Σ Ηρακλή ερευνούν την καλύτερη δυνατή λύση για το μέλλον του ποδοσφαιρικού τμήματος και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να παρουσιάσουν στους φίλους των «κυανόλευκων» τις προτάσεις τους.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις