Οι κάρτες διαρκείας του Ρήγα Φεραίου

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Ρήγα Φεραίου, με την οποία καλεί τους φιλάθλους της ομάδας, αλλά και της γύρω περιοχής, να στηρίξουν την προσπάθεια για την επιστροφή της ομάδας στην Γ’ Εθνική, αγοράζοντας τις κάρτες διαρκείας που εξέδωσε η ομάδα. Αναλυτικά:


Η διοίκηση του Αθλητικού Συλλόγου Βελεστίνου «Ρήγας Φεραίος» γνωστοποιεί ότι η ομάδα μας πραγματοποιεί νέα προσπάθεια με στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΘ, η οποία οδηγεί στην απευθείας άνοδο στη Γ΄ Εθνική. Επιπλέον, πραγματοποιεί προσπάθεια για την δημιουργία εκ νέου του πυρήνα φιλάθλων, ο οποίος είχε δώσει στην ομάδα μας τη δυναμική και την ώθηση για να πετύχει όσα έγιναν όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Και επειδή ομάδα χωρίς κόσμο δεν έχει λόγο να υφίσταται, καλούμε όλους τους φιλάθλους της κωμοπόλεως του Βελεστίνου, καθώς και των περιχώρων να στηρίξουν αυτήν την προσπάθεια αγοράζοντας τις κάρτες διαρκείας. Η δυναμική παρουσία του κόσμου θα δώσει σε όλους μας την δυναμική που χρειαζόμαστε για να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας!

Ενωμένοι, συσπειρωμένοι, με την φλόγα να καίει δυναμικά στα στήθη όλων μας, ο Ρήγας είναι εδώ και ετοιμάζεται για νέα μεγάλα ταξίδια! Ραντεβού στο Στάδιο Βελεστίνου.

Σημεία πώλησης Εισιτηρίων Διαρκείας:

1) Στα γραφεία του Συλλόγου (Στάδιο Βελεστίνου)
2) Στο ισόγειο του Δημαρχείου Βελεστίνου (Αρμόδιος, ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. Κωνσταντίνος Αθ. Γιάτσιος)

Επιπλέον όλα τα μέλη της Διοίκησης διαθέτουν Εισιτήρια Διαρκείας.

Τέλος, το Δ.Σ. του συλλόγου μας, ευχαριστεί την επιχείρηση επεξεργασίας και τυποποίησης ελαιολάδου ‘’Mr. George΄΄ του κ. Φώτη Καλόγηρου για τη χορηγία των εισιτηρίων διαρκείας της ποδοσφαιρικής χρονιάς 2019-2020.