Βέρτζος: Στόχος η άνοδος

Στον Α.Ο. Τρίκαλα επέστρεψε φέτος ο Βέρτζος ενισχύοντας σημαντικά την αμυντική γραμμή της θεσσαλικής ομάδας.  Ο 36χρονος στόπερ μίλησε αποκλειστικά στο Sportime για την πορεία της προετοιμασίας καθώς και το στόχο του συλλόγου τη φετινή σεζόν.

«Καταρχάς θέλω να πω πως είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στον ΑΟΤ» τόνισε αρχικά για να συνεχίσει: «Οι περισσότεροι αρέσκονται στο να λένε πολλά λόγια κάτι που δε με εκφράζει. Αυτό που θέλω να πω είναι να έχω υγεία και να δώσω το 100%. Όσον αφορά τον στόχο, εννοείται πως είναι η άνοδος. Θα δώσουμε τα πάντα για να επιστρέψουμε».

Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ΑΟΤ που έγινε στο Καρπενήσι ολοκληρώθηκε και από χθες η ομάδα επέστρεψε στη βάση της. Σύμφωνα με τον Αγγελο Βέρτζο: «Ολα πήγαν πολύ καλά. Βγάλαμε την προετοιμασία χωρίς τραυματισμούς και με την ανάλογη κούραση. Επιστρέφουμε τώρα στα Τρίκαλα με σκοπό να παραμείνουμε σοβαροί για να πετύχουμε το στόχο μας, έτσι ώστε να χαρούμε και εμείς και ο κόσμος».

Πως βλέπει ο ίδιος όμως το ρόστερ του ΑΟΤ; Η απάντηση του είναι ξεκάθαρη: «Είμαστε μια καινούρια ομάδα. Έχουμε έμπειρους παίκτες, καθώς και νέα παιδιά με ταλέντο. Αν τα παντρέψουμε σωστά αυτά, δεν θα έχουμε να φοβηθούμε κάτι».

Η συζήτηση μας έκλεισε με μια πολύ σημαντική ευχή για τους συναδέλφους του: «Εύχομαι υπομονή σε όλους τους ποδοσφαιριστές και ιδιαίτερα σε όσους δεν έχουν ομάδα αυτή την περίοδο. Υπάρχουν παίκτες με οικογένειες που περιμένουν ένα τηλέφωνο για να βρουν ένα συμβόλαιο. Η σκέψη μου είναι μαζί τους».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις