Προς “διαζύγιο” Νίκη και Μέτσε

Ο Νέτι Μέτσε είναι πολύ πιθανό να μην φορέσει τη φανέλα της Νίκης Βόλου τη φετινή σεζόν καθώς οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της διοίκησης Παπακωνσταντίνου με την πλευρά του ποδοσφαιριστή φαίνεται πως δεν κατέληξαν σε συμφωνία.

Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής, εφόσον δεν αλλάξει κάτι την τελευταία στιγμή, θα αγωνιστεί με διαφορετική επαγγελματική ομάδα, για πρώτη φορά στην καριέρα του καθώς φορά τα κυανόλευκα από το 2013. Με τη φανέλα της Νίκης Βόλου έχει συμμετάσχει σε 115 αγώνες (106 σε πρωτάθλημα και 9 σε Κύπελλο). Είναι από τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στη Σούπερ Λιγκ, με τον τότε 19χρονο να κλέβει την παράσταση στο Γ. Καραϊσκάκης, κόντρα στον Ολυμπιακό Πειραιώς. Η απόσυρση της ομάδας από εκείνο το πρωτάθλημα είναι βέβαιο πως στοίχισε στον Νέτι Μέτσε τη μεταγραφή του σε σύλλογο της Σούπερ Λιγκ καθώς από την πρώτη αγωνιστική είχε μπει στο μικροσκόπιο των σκάουτερ των “μεγάλων”.

Στη συνέχεια ο Μέτσε συμμετείχε στην προσπάθεια της Νίκης Βόλου να ξεκολλήσει από τη “λάσπη” της Γ’ Εθνικής, χωρίς όμως ευτυχή κατάληξη. Στα 24 του ο Νέτι Μέτσε, αν δεν μεταπεισθεί να παραμείνει, θα προσπαθήσει να κάνει το παραπάνω βήμα στην καριέρα του δοκιμάζοντας τις ικανότητες του σε υψηλότερη κατηγορία.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις