Ηττήθηκε με 3-0 από τον Απόλλωνα Σμύρνης ο ΝΠΣ Βόλος

Την ήττα με 3-0 γνώρισε ο ΝΠΣ Βόλος από τον Απόλλωνα Σμύρνης στο γήπεδο της Νεάπολης, με την «Ελαφρά Ταξιαρχία» να παρουσιάζεται καλύτερη, δείχνοντας πως θα είναι από τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν φέτος στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2.

Ο Χουάν Φεράντο χρησιμοποίησε μόλις 14 παίκτες, καθώς σήμερα Κυριακή ακολουθεί στις 19.45 το φιλικό παιχνίδι με τη Λαμία εκτός έδρας και είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει την αγωνιστική ετοιμότητα των παικτών του απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο.

Το 0-1 έγραψε ο Παυλίδης, το 0-2 προήλθε από αυτογκόλ των γηπεδούχων έπειτα από σέντρα του Χουχούμη και το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Κυριακίδης μετά από κεφαλιά-πάσα του Μαρκόφσκι.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο αποχώρησε ο Λαρέα που αισθάνθηκε μια μικροενόχληση με αποτέλεσμα ο Απόλλων να τελειώσει το ματς με δέκα παίκτες, ενώ λόγω ενοχλήσεων αντικαταστάθηκε και ο Ρώσση.

ΝΠΣ Βόλος: Καραγκιόζης (80′ Κραβαρίτης), Λύρατζης, Διαμάντης (60′ Κορνέζος), Μήτογλου, Τσαούσης, Τσοκάνης (65′ Διμηνάς), Μπαλογιάννης, Ηλιόπουλος, Σαρμιέντο (40′ Κορέλας), Κυζιρίδης, Μάντζης.

Απόλλων Σμύρνης: Αναγνωστόπουλος, Γκίνο, Κύργιας, Ζησόπουλος, Χουχούμης, Μπλάζιτς. Πατράλης, Μπαστιάνος, Παυλίδης, Μπεντινέλι, Βάρκας.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν οι: Χουάντερσον, Κυριακίδης, Λαρέα, Βαφέας, Βιτλής, Αφρόδημος, Λαγός, Μπαστιάνος (60’ Καραγκούνης), Παυλίδης (60’ Ρώσση, 75’ Χειρίτραντας), Μπεντινέλι (75’ Λάμπη), Βάρκας (60’ Μαρκόφσκι).

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις