Τελείωσε νωρίς για τη Δόξα Δράμας ο Καρασάββας…

Όπως ήταν αναμενόμενο για πολλούς, η πρώτη προπόνηση της Δόξας, που σημειωτέον έγινε με τις πόρτες κλειστές για τον κόσμο της ομάδας, έγινε χωρίς την παρουσία του Στράτου Καρασάββα.

Παρότι στις 13 του μήνα έδωσαν τα χέρια με το Γιάννη Μπύρο για να συνεργαστούν η συμφωνία είχε …κινηματογραφική ροή, εξέλιξη και κατάληξη.

Μόλις την επόμενη μέρα δόθηκε στη δημοσιότητα η ανακοίνωση περί μετοχικού κεφαλαίου η οποία για πολλούς ήταν η προαναγγελία του πρόωρου τέλους.

Αυτό έγινε τελικά τρεις μέρες μετά την αρχική συμφωνία, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάποια επίσημη αντίδραση, κυρίως από την πλευρά Καρασάββα, που συνεχίζει τις διακοπές του στην Ήπειρο, αν και είχε ακουστεί πως θα έβγαινε κάτι στη διάρκεια του Σαββάτου.

Αναμφίβολα, για το Μπύρο παραμένει το πρόβλημα της αναζήτησης προσώπου για τη θέση του προέδρου. Μετά και την τελευταία εξέλιξη οι επιλογές είναι πλέον ελάχιστες και δείχνουν την προώθηση του Ανδρέα Οταπασίδη ή την παραμονή του ίδιου …στη θέση του!

Φυσικά, κάτι τέτοιο θα ήταν ένα πραγματικό «happy end» σε ένα ακόμη …καλοκαιρινό σήριαλ, αντιγραφή των προηγούμενων.

Το θετικό στο όλο θέμα είναι ότι επιτέλους, κουτσά –στραβά, η ομάδα πήρε μπροστά. Έστω και με επικίνδυνη καθυστέρηση κάποια από τα βασικά κομμάτια μπήκαν σε ροή.

Άσχημη αίσθηση έκαναν οι κλειστές πόρτες καθώς ακόμη και την χρονιά που η ομάδα πάλευε να σταθεί όρθια, μετά τον εξωαγωνιστικό υποβιβασμό στην τρίτη κατηγορία, με τη διοίκηση πρωτοδικείου, οι πόρτες ήταν ανοιχτές.

Οι παίκτες ήταν άγνωστοι και μπήκαν να τρέξουν με εκείνα τα αλησμόνητα μαύρα μπλουζάκια των ελάχιστων ευρώ από το παζάρι της πόλης. Ωστόσο οι τότε διοικούντες είχαν το σθένος να εμφανίσουν την κατάσταση που είχε η ομάδα.

Το ζητούμενο δεν είναι να μπει το πρόβλημα κάτω από το χαλί αλλά να γίνουν οι αναγκαίες δραστικές κινήσεις και να φτιάξει η κατάσταση. Μια γρήγορη διορθωτική διαδικασία σίγουρα θα ικανοποιήσει αυτούς που θα δουν τη διαφορά, τη βελτίωση.

Συνεπώς οι κλειστές πόρτες μάλλον δεν βοηθούν και σίγουρα δεν φτάνουν για να ξεφύγεις από μια δύσκολη θέση…

-Τη Δευτέρα θα γίνει η επίσημη παρουσίαση του νέου προπονητή και του Νίκου Τσιμπλίδη σε ρόλο τεχνικού διευθυντή.. Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος έχει ένα πολύ δύσκολο έργο μπροστά του. Πέρα φυσικά από την τριετία στην Παναχαϊκή, με τη στήριξη Κατσουράνη, η προπονητική του εμπειρία θα χρειαστεί να δώσει όλο το εύρος της, προκειμένου ο ίδιος να καταφέρει να αντεπεξέλθει στη δυσκολία της περίστασης. Αυτονόητο είναι ότι θα χρειαστεί την κάθε στήριξη που πρέπει να δοθεί απλόχερα.

-Σε ότι έχει να κάνει με τους νεαρούς Ισπανούς ταλαντούχους παίκτες που βρίσκονται ήδη στη Δράμα, τα πρώτα μερομήνια έρχονται κάπως μπερδεμένα σε ότι έχει να κάνει με σημεία όπως η εθνικότητα, η δυναμική και το ποιοτικό επίπεδο. Βέβαια είναι άδικη η οποιαδήποτε κρίση κάνουν κάποιοι καθώς δεν μάθαμε ακόμη ούτε τα ονόματα τους. Πρέπει να περάσουν τον εργομετρικό έλεγχο, να δώσουν τα πρώτα δείγματα γραφής για την αξία τους και μετά μπορεί να γίνει μια πιο ασφαλής κριτική.

Πηγή: Sportdrama

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις