Νίκη Βόλου: “Βλέπει” Αναστασίου για το αριστερό άκρο της άμυνας

Σε αναζήτηση ποδοσφαιριστή που θα καλύψει το αριστερό άκρο της άμυνας βρίσκεται η Νίκη Βόλου. Οι κυανόλευκοι θα πρέπει να αποκτήσουν δύο ποδοσφαιριστές γι’ αυτή τη θέση καθώς ο Θοδωρής Παπαδόπουλος μετακόμισε στην Ρόδο για λογαριασμό του Διαγόρα και ο Τσουλχάι δεν βρίσκονταν στα πλάνα.

Ψηλά στη λίστα των παικτών για τους οποίους έχει ενδιαφερθεί κι έχει κάνει κρούση για να αποκτήσει, βρίσκεται ο Αντώνης Αναστασίου. Ο 22χρονος αριστεροπόδαρος αμυντικός αγωνίστηκε τη φετινή σεζόν στην Κέρκυρα καταγράφοντας 10 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και δύο στο Κύπελλο. Ο Αντώνης Αναστασίου μετρά συνολικά 37 συμμετοχές στη Football League και οκτώ στη Super League. H επαγγελματική του καριέρα ξεκίνησε το 2015 στον Αχαρναϊκό, με τον οποίο αγωνίστηκε σε 35 παιχνίδια στο δεύτερο τη τάξει κατηγορία. Στη συνέχεια μετακόμισε στην Κέρκυρα όπου κατέγραψε 18 συμμετοχές (10 F.L. και 8 S.L.).

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο ποδοσφαιριστής δεν είναι αρνητικός να συνεχίσει την καριέρα του στη Νίκη Βόλου και είναι πολύ πιθανόν ο Αντώνης Αναστασίου θα ντυθεί στα κυανόλευκα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις