Ρήξη χιαστού για τον Αθηναίου, χάνει το Μουντομπάσκετ

Δεν αποφεύχθηκαν τα χειρότερα για τον Γιάννη Αθηναίου, όσον αφορά τον τραυματισμό του, καθώς η μαγνητική εξέταση έδειξε ρήξη χιαστού.
Ο Έλληνας γκαρντ τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια της δεύτερης περιόδου στην αναμέτρηση της εθνικής μας ομάδας μπάσκετ με τη Σερβία στον τελικό του τουρνουά Ακρόπολις.
Από την πρώτη στιγμή οι κινήσεις του Αθηναίου μαρτυρούσαν πως δεν είναι κάτι απλό. Αμέσως έπιασε το γόνατό του και έμεινε στο παρκέ.
Αποχώρησε… σηκωτός από τον Γιάννη Μπουρούση και τον Νικ Καλάθη, αφού το ιατρικό επιτελείο δεν ήθελε με τίποτα να πατήσει το πόδι του, προκειμένου να μην επιβαρύνει και άλλο τον τραυματισμό του.
Τα επίσημα μαντάτα ήρθαν λίγες ώρες μετά τη λήξη της αναμέτρησης και η παρουσία του νέου γκαρντ του Παναθηναϊκού στην Κίνα είναι πλέον, αδύνατη.
Oι πρώτες πληροφορίες που δεν ήταν ενθαρρυντικές και έκανα λόγο για ρήξη χιαστού επιβεβαιώθηαν από το ιατρικό επιτελείο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος!
Με το επιτελείο της «γαλανόλευκης» να είναι ιδιαίτερα σκυθρωπό στον χώρο των αποδυτηρίων, μετά τον τραυματισμό του Αθηναίου.
Την είδηση επιβεβαίωσε ουσιαστικά και ο Θανάσης Σκουρτόπουλος στις δηλώσεις του μετά το φινάλε της αναμέτρησης στο ΟΑΚΑ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις