Φιλική νίκη του Διαγόρα, 2-0 τον Θησέα

Διαγόρας και Θησέας, δύο ομάδες που θα λάβουν μέρος στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, αναμετρήθηκαν σε φιλικό παιχνίδι στο γήπεδο του Στεφανοβικείου, με τον Διαγόρα να φτάνει στη νίκη, επικρατώντας με 2-0.
Έγινε ένα δυνατό παιχνίδι με τις καλές επιθετικές προσπάθειες να είναι λιγοστές στο πρώτο μέρος, διάστημα όπου οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0.
Στο 48’ ο Αλαμάνης αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι για τον Διαγόρα, στέλνοντας τη μπάλα άουτ (την «εσχάτη των ποινών» κέρδισε ο Παπαγεωργίου σε ανατροπή μέσα στην περιοχή).
Ο επιθετικός της ομάδας του Στεφανοβικείου εξιλεώθηκε τρία λεπτά αργότερα, καθώς στο 51’ με κοντινό πλασέ σκόραρε, ύστερα από ωραία πάσα του Κουβελά.
Το 2-0 έγινε στο 62’. Σκόρερ ο Σιγαλάκος με πλασέ, ύστερα από μεταβίβαση και πάλι του Κουβελά.
Στο 77’ ο Διαγόρας έφτασε κοντά σε τρίτο τέρμα, όμως ο Λάιος με κεφάλια έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Σπαθή.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Κουτσιρίμπας, Καραμπούζης, Πρασσάς, Αλεξίου, Σπαθής, Παπαγεωργίου, Σπ. Καραπλιάγκος, Τανός, Ζιάκας, Καλύβας, Αλαμάνης.
Με την ομάδα του Στεφανοβικείου αγωνίστηκαν στο β’ μέρος και οι Κουβελάς, Λάιος, Ντάφος και Σιγαλάκος.
ΘΗΣΕΑΣ: Ντάριο Βαν ντε Γουΐχε, Μπόρας, Γιαουπλάρι, Ερρίκος Βαν ντε Γουΐχε, Κυρίτσης, Κοτζαθανάσης, Οικονόμου, Γαλανόπουλος, Διαμαντόπουλος, Σιώμος, Βλάχος.
Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Κεφαλάς, Νιαώτης, Ζαχαράκης, Μαλλιαρός, Ζάχος, Κατής, Δίντσης, Πλόχα.

ΦΩΤΟ: diagorasstef.blogspot.com

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις