Συμφωνία με Λούκας Γκαρσία η Νίκη Βόλου!

Την πρώτη της ανεπίσημη συγκέντρωση προτίθεται να κάνει αύριο, Τρίτη, η Νίκη Βόλου και τα κομμάτια του παζλ σιγά σιγά τοποθετούνται στις θέσεις τους. Όπως είχε προαναγγείλει ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Ρήγας Στύλλας, η μεσοεπιθετική γραμμή της Νίκης Βόλου θα έχει «λάτιν» σύνθεση. Έτσι μετά τη συμφωνία με τον Ισπανό μέσο, Άλεξ Κρουθ και την συμφωνία με τον Αργεντινό Σεμπαστιάν Καμπαγέρο, ακόμη ένας ποδοσφαιριστής από τη λατινική Αμερική έρχεται να καλύψει μία από τις πιο νευραλγικές θέσεις της επίθεσης, αυτής του «10αριου». Η διοίκηση της Νίκης Βόλου έχει συμφωνήσει με τον Λούκας Γκαρσία Γκαμπριέλ Λόπες, όπως είναι το πλήρες όνομα του Λούκας Γκαρσία, ο οποίος την περσινή αγωνιστική σεζόν αποτέλεσε ένα από τα βασικά γρανάζια του ΝΠΣ Βόλος, στην πορεία του προς την Σούπερ Λιγκ 1.

Ο Λόπες Γκαρσία ξεκίνησε την καριέρα του από τη Γκουαρανί στη Βραζιλία και από το 2011 έως και το 2014 αγωνίστηκε στη ρουμανική Ceahlăul (33 συμμετοχές, 1 γκολ). Από το 2014 έως και φέτος ο Γκαρσία έπαιζε στη Φινλανδία. Συγκεκριμένα, έχει φορέσει τη φανέλα της Χόνκα (3 συμμετοχές), Pallokerho-35 (33 ματς, 5 γκολ) και από το 2016 ενίσχυσε την Ίντερ Τούρκου της οποίας υπήρξε βασικό στέλεχος.

Στην πρώτη του χρονιά είχε 11 συμμετοχές, τη δεύτερη κατέγραψε 32 συμμετοχές και σκόραρε 5 φορές, ενώ φέτος είχε σε πρωτάθλημα και Κύπελλο 14 ματς και 2 τέρματα.

Ο 31χρονος Αργεντινός άσσος κατέγραψε 24 συμμετοχές με την ομάδα του Χουάν Φεράντο καλύπτοντας τόσο τη δεξιά πτέρυγα της επίθεσης, όσο και τη θέση πίσω από τον σέντερ φορ. Στα 24 παιχνίδια ο Λούκας Γκαρσία σημείωσε και τέσσερα τέρματα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις