Ήττα στις καθυστερήσεις για τον Ρήγα, 1-0 από τον Τύρναβο

Την ήττα με 1-0 γνώρισε από τον Τύρναβο ο Ρήγας Φεραίος σήμερα το απόγευμα (Σάββατο, 12/9, 17.30) σε εκτός έδρας φιλικό. Η αναμέτρηση διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Τυρνάβου στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο Θεσσαλικών ομάδων ενόψει της έναρξης του νέου πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής.

Αυτή ήταν η τρίτη ήττα σε οκτώ φιλικά παιχνίδια για την ομάδα του Λάκη Μπακάλη. Ο Ρήγας ήταν καλύτερος του Τυρνάβου στο πρώτο μέρος του αγώνα, όμως, δεν είχε την ίδια απόδοση στο δεύτερο ημίχρονο και λίγο μετά τη συμπλήρωση των 90 λεπτών της κανονικής διάρκειας του παιχνιδιού, δέχθηκε ένα τέρμα, το οποίο προήλθε από λάθος του Κεφαλά. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε στις καθυστερήσεις ο Νούσιος.

Καλύτερος ο Ρήγας Φεραίος στο πρώτο μέρος
Ο Ρήγας Φεραίος στο πρώτο ημίχρονο ήταν ουσιαστικός στο παιχνίδι του και είχε πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας. Οκτώ λεπτά από την έναρξη της αναμέτρησης η Βελεστινιώτικη ομάδα παραλίγο να ανοίξει το σκορ. Ο Σέττος έπιασε ένα δυνατό σουτ, το οποίο βρήκε στο δοκάρι της εστίας του Παπαγιάννη, όμως, στην επαναφορά η άμυνα του Τυρνάβου κατάφερε να απομακρύνει τη μπάλα. Η μοναδική ευκαιρία που δημιούργησε η ομάδα της Λάρισας ήταν δύο λεπτά μετά τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνας, όταν η κεφαλιά του Μητσογιάννη πέρασε άουτ.

Προβλημάτισε ο Ρήγας στο δεύτερο ημίχρονο

Στο δεύτερο μέρος ο Ρήγας δεν ήταν καλός, ενώ θα μπορούσε να δεχθεί και δεύτερο τέρμα, αν δεν παρενέβαινε σε εκείνη τη φάση ο Γουτούλης. Στο 75΄ ο ίδιος παίκτης, έπειτα από εξαιρετική προσπάθεια από τα πλάγια κατά την οποία πέρασε δύο αντιπάλους του, πάσαρε στον Πέτση και αυτός με τη σειρά του έστρωσε τη μπάλα στον Γκάγκα, που έπιασε το σουτ, αλλά ο τερματοφύλακας του Τυρνάβου έδιωξε σε κόρνερ. Πέντε λεπτά αργότερα ο Παπαχρήστου πραγματοποίησε ένα πολύ καλό σουτ, με το Γουτούλη να του λέει «όχι», διώχνοντας τη μπάλα πάνω στη γραμμή. Με τη συμπλήρωση των 90 λεπτών της κανονικής διάρκειας, ο Ρήγας έδειχνε πως θα έφευγε με την ισοπαλία από το Βελεστίνο, αλλά το λάθος του Κεφαλά έφερε την ήττα. Στις καθυστερήσεις του αγώνα σε μια μπαλιά προς την περιοχή του Ρήγα Φεραίου, ο Κεφαλάς δεν κατάφερε να απομακρύνει, με τον Νούσιο να τσιμπάει τη μπάλα και να γράφει το τελικό 1-0 υπέρ της ομάδας του Τυρνάβου.

Ρήγας Φεραίος (Λάκης Μπακάλης): Κεφάλας, Γεωργατζής (70΄ Αποστολίδης), Βουράζερης, Σπαθής, Γούτσιος (46΄ Γκάγκας), Αλεξίου (80΄ Γιαουπλάρι), Χατζής (70΄ Πέτσης), Μιαρίτης Ν. (46΄ Μουσαμπελίου), Σέττος (46΄ Θεοδώρου), Ζενούνι (70΄ Γάρος), Μιαρίτης Δ. (46΄ Γουτούλης)
Τύρναβος (Μίλτος Ζιάκας): Παπαγιάννης, Αϊβάζης, Μπαρούτας, Μητσογιάννης, Καρλιάμπας, Μπαξεβάνος, Τασιούλης, Λίταινας, Κόκορας, Σβερκούλης, Τσιρλίδης
Στο δεύτερο ημίχρονο για τον Τύρναβο αγωνίσθηκαν και οι: Κούτσικος, Νασιάκος, Παπαϊωάννου, Παπαχρήστος, Μανιώτης, Νούσιος, Κρίτσας, Τσάγκος, Γελαλής
Σκόρερ: Νούσιος 91′

Δημήτρης Μπιτολάς

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις