Επιστρέφει στη Νίκη Βόλου ο Σήφης Λαμπρόπουλος

Την πρώτη τους προπόνηση στο γήπεδο της Πορταριάς θα πραγματοποιήσουν οι παίκτες που έχουν έρθει σε συμφωνία με τη διοίκηση της Νίκης Βόλου και συγκεκριμένα με τη διοίκηση Παπακωνσταντίνου-Βενέτη.

Οι ποδοσφαιριστές αναμένονται σήμερα, το αργότερο αύριο το πρωί στον Βόλο, ώστε να ενημερωθούν για το πλάνο της προετοιμασίας και να ξεκινήσουν τη διαδικασία των εργομετρικών.

Περισσότεροι από 15 παίκτες έχουν συμφωνήσει να ντυθούν στα κυανόλευκα, τα ονόματα των οποίων έχουμε δημοσιεύσει σε προηγούμενες αναρτήσεις.

Στη λίστα των ποδοσφαιριστών που πιθανόν θα αγωνιστούν τη φετινή σεζόν με τη Νίκη έχει προστεθεί κι αυτό του Σήφη Λαμπρόπουλου. Ο 32χρονος αριστερός οπισθοφύλακας έχει ξαναφορέσει τη φανέλα της Νίκης την περίοδο 2011-12, καταγράφοντας 26 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Ο πολύπειρος ποδοσφαιριστής διαθέτει πλούσιο βιογραφικό έχοντας «γράψει» 143 συμμετοχές στη Γ’ Εθνική, 82 στη Β’ Εθνική και μία στην Α’.

Ο Σήφης Λαμπρόπουλος έχει αγωνιστεί σε οκτώ περιόδους με την ομάδα της πόλης που γεννήθηκε, της Παναχαϊκής, ενώ έχει φορέσει και τη φανέλα των Ιωνικού, Καλλονής, Πανηλειακού, Λαμίας, Τυρνάβου, Αχαϊκής, Διαγόρα Βραχνέικων και ΑΕ Πελλάνας.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις