Πιερικός: Σημαντική ενίσχυση με Χαρτσιά και Μπενίσκο

Σε δύο ακόμη προσθήκες προχώρησε ο Πιερικός δείχνοντας ξεκάθαρα πως ο αποκλειστικός στόχος για φέτος θα είναι η άνοδος στη Football League. Οι “μελανόλευκοι” απέκτησαν τους Κώστα Χαρτσιά και Μίμη Μπενίσκο, παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

«Ο ΣΦΚ Πιερικός ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή ΧΑΡΤΣΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ. Ο Κωνσταντίνος είναι γεννημένος στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας στις 15/09/1992 έχει ύψος 1,75 και αγωνίζεται ως ακραίος μεσοεπιθετικός.

Σύντομο βιογραφικό:

Ο Κωνσταντίνος ξεκίνησε την πορεία του από τις ακαδημίες του Αστέρα Τρίπολης και στην καριέρα του έχει αγωνιστεί σε Β Εθνική και Γ Εθνική. Αναφέρουμε κατά σειρά τις ομάδες που αγωνίστηκε ως σήμερα:
Αστέρας Τρίπολης, Ζάκυνθος, Βύζας Μεγάρων, Νίκη Βόλου, Παναχαïκή, .Καραïσκάκη Άρτας, Χαλκίδα, Ερμιονίδα και Κρόνο Αργυράδων.

Με ακόμη μία προσθήκη για τον σύλλογο συνεχίζουμε δυνατά. Ευχόμαστε ολόψυχα στον Κωνσταντίνο καλή επιτυχία, πάνω από όλα υγεία και με πολλά γκολ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ MIMH MΠΕΝΙΣΚΟ

Ο ΣΦΚ Πιερικός ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή ΜΠΕΝΙΣΚΟ ΙΩΑΚΕΙΜ. Ο Μίμης είναι γεννημένος στην Θεσσαλονίκη στις 28/09/1981 έχει ύψος 1,95 και αγωνίζεται ως επιθετικός.

Για την καριέρα του Μίμη δεν χρειάζεται να ειπωθούν πολλά καθώς έχει αγωνιστεί σε όλες τις κατηγορίες των επαγγελματικών κατηγοριών με ομάδες όπως ο ΑΡΗΣ, ο Εθνικός Αστέρα, ο Θρασύβουλος, η Λαμία, ο Διαγόρας Σεβαστής κ.α.

Ευχόμαστε ολόψυχα στον Μίμη καλή επιτυχία και πάνω από όλα υγεία».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις