Στοίχημα: Επιλογές από Τσάμπιονς Λιγκ

Το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα της Τρίτης (20/08) παρουσιάζει σημαντικό ενδιαφέρον, καθώς διεξάγονται αναμετρήσεις για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ υπάρχουν εμβόλιμες στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας. Με την κορυφαία διοργάνωση του πλανήτη θα ασχοληθούμε σήμερα, έχουμε ξεχωρίσει τρία αξιόλογα προγνωστικά στοιχήματος. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των αγώνων, μη ξεχνάτε ότι στο site μας μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις στοιχηματικές ιστοσελίδες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα, όπως η Goalbet. Ας δούμε τώρα τα προγνωστικά μας!

Ξεκινάμε τα προγνωστικά στοιχήματος από το ΑΠΟΕΛ – Άγιαξ. Ο ΑΠΟΕΛ, παρότι έχασε στο πρώτο παιχνίδι από την Κάραμπακ στην Κύπρο (0-1), έδειξε χαρακτήρα στον αγώνα ρεβάνς του Μπακού, νίκησε 2-0 τους Αζέρους, πανηγυρίζοντας την πρόκρισή του στα πλέι οφ της διοργάνωσης. Στην έδρα του αποκτά σημαντική δυναμική από το κοινό του και εκεί θα στηριχθεί για να πάρει ένα καλό σκορ, ενόψει της ρεβάνς στο Άμστερνταμ. Ο Άγιαξ, από την άλλη, ξεπέρασε πολύ δύσκολα το εμπόδιο του ΠΑΟΚ (2-2, 3-2), σκοράρει με τεράστια ευκολία, ωστόσο δεν είναι αξιόπιστος αμυντικά, χαρακτηριστικό ότι στα τέσσερα από τα πέντε πρόσφατα φετινά του παιχνίδια δεν μπόρεσε να κρατήσει το μηδέν παθητικό. Ο «Αίαντας» υπερτερεί σε όλους τους τομείς, η λογική λέει ότι δε θα χάσει την πρόκριση, όμως το διπλό προσφέρεται χαμηλά και δεν έχει καμία αξία. Εκτιμούμε πως ο ΑΠΟΕΛ είναι ικανός να βρει μια φορά δίχτυα ομάδα, εξαιρετικά δύσκολα θα μείνει άσφαιρος ο Άγιαξ, επιλέγουμε Goal/Goal σε απόδοση 1.85.  

Συνεχίζουμε με το Λίντσερ – Κλαμπ Μπριζ. Η Λίντσερ στην παρθενική της συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ έκανε την υπέρβαση στον προηγούμενο γύρο, απέκλεισε με δύο νίκες την έμπειρη σε τέτοια παιχνίδια, Βασιλεία (1-2, 3-1) και για πρώτη φορά στην ιστορία της θα διεκδικήσει τη συμμετοχή της στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Στο εγχώριο πρωτάθλημα μετράει ρεκόρ 3-1-0 στο ξεκίνημα και βρίσκεται δύο πόντους πίσω από την πρωτοπόρο Σάλτσμπουργκ. Η Κλαμπ Μπριζ, από την άλλη, απέκλεισε στον 3ο προκριματικό γύρο τη Ντιναμό Κιέβου (1-0, 3-3) και στοχεύει να μπει για ακόμη μια φορά στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Στη βέλγικη λίγκα μετά από τέσσερις αγωνιστικές φιγουράρει στην κορυφή παρέα με τη Μαλίν (ρεκόρ 3-1-0). Η Λίντσερ ποντάρει στην έδρα, παίζει επιθετικά, οφείλει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα απόψε, καθώς γνωρίζει πως στη ρεβάνς στο Βέλγιο θα συναντήσει προβλήματα. Κρατάμε τον 1 DNB σε απόδοση 1.83.

Κλείνουμε με το Κλουζ – Σλάβια Πράγας. Η Κλουζ έκανε την έκπληξη στον 3ο προκριματικό γύρο, πανηγύρισε τεράστιο διπλό στη Γλασκώβη επί της Σέλτικ με 4-3 και σε συνδυασμό με το 1-1 του πρώτου αγώνα στη Ρουμανία, εξασφάλισε την πρόκρισή της στα πλέι οφ της διοργάνωσης. Επιθυμεί έπειτα από εφτά χρόνια να μπει ξανά στους ομίλους (τελευταία φορά τη σεζόν 2012-2013) και με τις εμφανίσεις που έχει πραγματοποιήσει μέχρι στιγμής, δείχνει ικανή να πετύχει τον συγκεκριμένο στόχο. Στην αντίπερα όχθη, η Σλάβια Πράγας επέστρεψε μετά τη σεζόν 2016-2017 στην κορυφή της Τσεχίας και δίνει απευθείας το παρών στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, με στόχο να επιστρέψει στους ομίλους έπειτα από πολλά χρόνια (τελευταία φορά τη σεζόν 2007-2008). Αξίζει να αναφέρουμε, ότ τις δύο προηγούμενες σεζόν αποκλείστηκε στα πλέι οφ από τον ΑΠΟΕΛ και στον 3ο προκριματικό από τη Ντιναμό Κιέβου. Αμφότερες έχουν μεγάλη δίψα για να παίξουν στους ομίλους, περιμένουμε στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι να μην παίρνουν πολλά ρίσκα κι εδώ αξίζει το «Χ» σε απόδοση 3.10.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις