Με 19 παίκτες η “πρώτη” του Ρήγα

Επίσημη «πρώτη» χθες για τον Ρήγα Φεραίο. Οι «κυανόλευκοι» άρχισαν την προετοιμασία τους για τη σεζόν 2019-20 που θα τους βρει στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣΘ. Το ρόστερ τους δεν έχει ακόμη συμπληρωθεί, αλλά το βαρύ όνομα του συλλόγου επιτάσσει μία πρωταγωνιστική πορεία. Παρόντες χθες οι Σέττος, Νασιακόπουλος που παραμένουν στην ομάδα, καθώς και ο Κατερινιώτης χαφ Χρήστος Κανάνης.
Μέλη της διοίκησης, απλοί φίλαθλοι και φυσικά οι ποδοσφαιριστές με τον νέο προπονητή Κώστα Σταματίου βρέθηκαν στο στάδιο του Βελεστίνου. Κοντά τους και ο δήμαρχος Ρήγα Φεραίου Δημήτρης Νασίκας. Το κλίμα ήταν ευχάριστο και άπαντες εξέφρασαν τα αισιόδοξα αισθήματά τους για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν. Αρχικά έγινε ο Αγιασμός, ενώ ακολούθησε η πρώτη προπόνηση.
Προετοιμασία με τον Ρήγα άρχισαν χθες 19 ποδοσφαιριστές, ενώ άλλοι πέντε ήταν δικαιολογημένα απόντες. Ασφαλώς τα βλέμματα ήταν στραμμένα στους Δημήτρη Σέττο και Αχιλλέα Νασιακόπουλο, που ανανέωσαν τη συνεργασία τους με τον Ρήγα, καθώς και στον Κατερινιώτη Χρήστο Κανάνη. Ο τελευταίος αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή. Είναι φοιτητής στον Βόλο και έκλεισε και αυτός στην ομάδα του Βελεστίνου.
Εκτός των Σέττου και Νασιακόπουλου, από την περσινή ομάδα ήταν οι Χάρης Ράπτης, Θόδωρος Σουγκάρης, Στέργιος Μπακάλης, Λεωνής Χότζα, Θοδωρής Μπομπότης, ενώ εκτός του Κανάνη ήταν και οι νεοαποκτηθέντες Αποστόλης και Νίκος Καλαϊτζίδης, Φίλιππος Ρουκάς, Αποστόλης Ιωάννου, Άντι Ζατσάι, Κώστας Γουτούλης, Δημήτρης Κουσκουρίδας. Παρόντες και τέσσερις πιτσιρικάδες που προωθήθηκαν από την ακαδημία του Ρήγα. Ο λόγος για τους Βασίλη Αγροκώστα, Ειρηναίο Κουμανίδη, Κώστα Βαΐτση και Αποστόλη Αραμπατζή.
Τέλος, απουσίαζαν για διαφόρους λόγους οι: Γιάννης Καψιώτης, Δημήτρης Γάρος, Γιώργος Μιχολίτσης, Θανάσης Αραμπατζής και Θεοδόσης Μασούρας.

Πηγή: εφημερίδα “Θεσσαλία”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις