Κ. Σταματίου: Νέα αρχή για το Ρήγα, με ποιοτικό ρόστερ

Χωρίς αμφιβολία ο Κώστας Σταματίου ανέλαβε στον Ρήγα Φεραίο ένα δύσκολο έργο, αφού θα πρέπει να δημιουργήσει ένα δυνατό σύνολο από την αρχή. Στον φετινό Ρήγα τα νέα πρόσωπα είναι πολλά, ενώ και η προετοιμασία καθυστέρησε να ξεκινήσει. Πάντως, ο Αλμυριώτης τεχνικός είναι μαθημένος στα δύσκολα και θα κάνει ό,τι καλύτερο για την ομάδα.
Ο ίδιος δήλωσε στην εφημερίδα «Θεσσαλία»: «Στον Ρήγα Φεραίο γίνεται φέτος μία νέα αρχή, με το έμψυχο δυναμικό να είναι ανανεωμένο κατά 80%. Βέβαια, τόσο εγώ όσο και οι παίκτες γνωρίζουμε σε ποιο σύλλογο έχουμε έρθει και θα προσπαθήσουμε να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης που μας έδειξε η διοίκηση.
Περιμένω ότι το πρωτάθλημα θα είναι πολύ ανταγωνιστικό, αφού οι περισσότερες ομάδες έχουν ενισχυθεί. Γι’ αυτό και εμείς οφείλουμε να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν καλύτεροι. Θεωρώ το ρόστερ μας αρκετά ποιοτικό για τα δεδομένα της Α’ τοπικής, αλλά έχουμε μείνει πίσω στην προετοιμασία. Θα επιδιώξουμε με την κατάλληλη εκγύμναση να καλύψουμε αυτό το χαμένο έδαφος. Εύχομαι υγεία σε όλους και το νέο πρωτάθλημα να είναι συναρπαστικό με πολλά ωραία παιχνίδια».

Κ. Γιάτσιος: Έρχονται κι άλλες προσθήκες
Το ρόστερ του Ρήγα δεν είναι συμπληρωμένο. Θα ακολουθήσουν και άλλες μεταγραφές, όπως μας τόνισε στην εφημερίδα «Θεσσαλία» ο α’ αντιπρόεδρος του συλλόγου Κώστας Γιάτσιος: «Η νέα διοίκηση ανέλαβε τον σύλλογο σε μία δύσκολη στιγμή γι’ αυτόν. Κάναμε μπροστά συναισθανόμενοι το βάρος της ευθύνης που είχαμε για να μη μείνει ο Ρήγας περισσότερο χρόνο «ακέφαλος» και κινδυνέψει ακόμη και η συμμετοχή του στο πρωτάθλημα.
Άμεσα προσπαθήσαμε να καλύψουμε το χαμένο έδαφος. Προσλάβαμε έναν καταξιωμένο προπονητή, όπως είναι ο Κώστας Σταματίου, προσπαθήσαμε να κρατήσουμε παίκτες από το περσινό ρόστερ, αλλά και να φέρουμε στην ομάδα ορισμένους ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Σίγουρα θα γίνουν και άλλες προσθήκες μέχρι να είμαστε πλήρεις σε όλες τις θέσεις.
Εύχομαι να έχουμε μία καλή χρονιά με υγεία. Από εκεί και πέρα, σίγουρα ο Ρήγας Φεραίος είναι μία ομάδα …καταδικασμένη να πρωταγωνιστεί όταν παίζει στην Α’ ΕΠΣΘ, αφού η φυσική της θέση είναι στις Εθνικές κατηγορίες. Όμως δεν λέμε μεγάλα λόγια. Θα επιδιώξουμε να κάνουμε μία όσο το δυνατόν καλύτερη πορεία και αν έλθει η άνοδος θα είναι καλοδεχούμενη».

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις