Νέες μεταγραφές έκανε ο Γ.Σ. Αλμυρού (photos)

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία και το «χτίσιμο» του Γ.Σ. Αλμυρού, με τις οδηγίες του προπονητή Στέλιου Αρσένου.
Με συντονισμένες ενέργειες της Δ.Ε ποδοσφαίρου του Γ.Σ.Α. συμπληρώνεται το ρόστερ, ήδη συνεχίζει και στη νέα χρονιά ο νεαρός αμυντικός Γ. Παπακώστας, ο οποίος τη περυσινή περίοοδ ήταν από τους διακριθέντες και απετέλεσε βασική μονάδα στην αμυντική διάταξη της ομάδας. Αποκτήθηκαν από τους Μυρμιδόνες Πλατάνου ο νεαροί Αράπης Ηλίας και ο τερματοφύλακας Κοντογεωργάκης Ευάγγελος και από τον ΝΠΣ Βόλος ο ταλαντούχος νεαρός Νικογιάννης Βασίλης. Ενσωματώθηκαν δε στον κορμό της ομάδας οι ταλαντούχοι νεαροί παίκτες από την Ακαδημία του Γ.Σ.Α, Τζαφλέρης Γιώργος γιός του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Γ.Σ.Α Στέλιου Τζαφλέρη, Δήμου Δημήτριος και οι αδελφοί Χριστοδουλόπουλοι.
Αναμένονται δε τις επόμενες ημέρες η απόκτηση άλλων δύο ή τριών παικτών, όπως και η ενσωμάτωση στην ομάδα άλλων τριών ή τεσσάρων νεαρών παικτών της περιοχής μας.
Παράλληλα, συνεχίζεται η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας και η αναζήτηση χορηγών για τη στήριξη αυτής της νέας προσπάθειας που γίνεται, προκειμένου ο ΓΣΑ να έχει μία ανταγωνιστική ομάδα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και παράλληλα να «χτίσει» έτσι την ομάδα, ώστε ο κορμός της να αποτελείται από ποδοσφαιριστές της περιοχή. Σ’ αυτή τη προσπάθεια η διοίκηση του συλλόγου θέλει αρωγούς όλους τους φορείς, τις επιχειρήσεις, τα μέλη του ΓΣΑ, όλους τους φιλάθλους και τους πολίτες της περιοχής, ώστε η ομάδα να ανακτήσει την αίγλη της και να συνεχιστεί η ένδοξη ιστορία του Γ.Σ.Α.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις