Δυνατό τεστ με Λαμία στο ΕΑΚ σήμερα ο Ολυμπιακός Β.

Το όγδοο φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασίας του και το πρώτο μπροστά στους φιλάθλους του δίνει σήμερα Κυριακή 13/9 ο Ολυμπιακός Βόλου με αντίπαλο τη Λαμία. Η φιλική αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο ΕΑΚ και θα αρχίσει στις 18.00. Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης θέλει να δει την ομάδα του να αγωνίζεται…

…απέναντι σ’ ένα πολύ δυνατό και αξιόμαχο αντίπαλο, όπως είναι η Λαμία. Οι δύο ομάδες είχαν αναμετρηθεί σε φιλικό παιχνίδι και στις 19 Αυγούστου στη Λαμία, με το ματς εκείνο να λήγει ισόπαλο χωρίς τέρματα.
Η τεχνική ηγεσία των «ερυθρολεύκων» δεν θα έχει στη διάθεσή της τους Στέφανο Πολύζο και Έρικ Γουόρντεν οι οποίοι ακόμη δεν είναι έτοιμοι να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στον Ολυμπιακό, ενώ άγνωστο παραμένει αν θα δούμε έστω και για λίγα λεπτά αγωνιζόμενο το μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα των «ερυθρολεύκων», τον Αργεντινό Ροντρίγκο Ντεπέτρις. Ο 25χρονος άσος αποκτήθηκε την περασμένη Τετάρτη από τον Ολυμπιακό, ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα προετοιμασίας και δύσκολα θα αγωνιστεί. Το ίδιο ισχύει και για το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, τον Ανέστη Νάστο.
Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης είναι πολύ πιθανό να δώσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής στους παίκτες εκείνους που υπολογίζει για τη βασική ενδεκάδα στο παιχνίδι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες (27/9). Ωστόσο, θα αγωνιστούν όλοι όσοι είναι διαθέσιμοι.
Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου τονίζει πως εισιτήρια διαρκείας οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού μπορούν να προμηθεύονται και σήμερα ημέρα του φιλικού αγώνα με τη Λαμία από τη μπουτίκ της ομάδας, η οποία θα ανοίξει στις 3.30 μ.μ.
“Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ενημερώνει τους φίλους της ομάδας, ότι θα μπορούν να αγοράσουν τα εισιτήρια διαρκείας τους και την Κυριακή πριν από την έναρξη του φιλικού αγώνα με τη Λαμία. Οι φίλοι του Ολυμπιακού Βόλου θα έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν τις κάρτες διαρκείας τους την ημέρα του φιλικού από τη μπουτίκ της ομάδας στο ΕΑΚ Βόλου που θα λειτουργεί από τις 3.30 μ.μ.
Παράλληλα, η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ενημερώνει τους φιλάθλους της, ότι τα εισιτήρια διαρκείας ισχύουν κανονικά για όλους τους εντός έδρας φιλικούς αγώνες, αρχής γενομένης από αυτόν την Κυριακής με τη Λαμία.
Τέλος, υπενθυμίζεται, ότι τα απλά εισιτήρια για τον φιλικό αγώνα με τη Λαμία κοστίζουν 10 ευρώ”.

Με 25 παίκτες η Λαμία στο Βόλο
Είκοσι πέντε ποδοσφαιριστές συμπεριέλαβε ο προπονητής της Λαμίας, Σούλης Παπαδόπουλος, στην αποστολή για τον Βόλο. Οι παίκτες που θα βρίσκονται στη διάθεση του 48χρονου τεχνικού είναι οι εξής: Leandro, N’gwem, Rinto, Serginho, Jokic, Αλεξίου, Αντωνίου, Γκίνης, Ζουλιώτης, Θαναηλάκης, Κοτσώνης, Κοντέων, Καλαϊτζίδης, Καλλέργης, Μπουλούλης, Νατσιόπουλος, Νεόφυτος, Παπαευθυμίου, Ρίζος, Σιλιγαρδάκης, Τόσκας, Τριανταφυλλάκος, Τσαμούρης, Τσιλούλης και Τσόπελας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις