Μονταρίσματος συνέχεια με Φαρκαδόνα (13/09, 17:30)

Μετά τον Τύρναβο και τον Πύρασο η Νίκη Βόλου αντιμετωπίζει σήμερα (13/09) στις 17:30 ακόμη μία ομάδα που θα συναντήσει και στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της, στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, την Φαρκαδόνα. Ο αγώνας ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί στο «Π. Μαγουλάς» όμως λόγω των βελτιωτικών εργασιών που έχουν προγραμματιστεί στην έδρα της Νίκης, ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Στάδιο Φαρκαδόνας.

Η βολιώτικη ομάδα βρίσκεται στο τελικό στάδιο του μονταρίσματός της που σημαίνει πως στα τελευταία φιλικά ο Λεωνίδας Μπίλης θα δώσει σημαντικό χρόνο συμμετοχής στους ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα αποτελέσουν τον κορμό της βασικής εντεκάδας, ώστε να υπάρξει το κατάλληλο δέσιμο και να αποκτήσουν αγωνιστικούς ρυθμούς μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος. Η αποστολή των κυανολεύκων αποτελείται από 22 ποδοσφαιριστές, με μοναδική υποχρεωτική απουσία, αυτή του Πασκούλεφ ο οποίος βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης από τον πρόσφατο μυϊκό τραυματισμό του.

Η Φαρκαδόνα είναι νεοφώτιστη στην κατηγορία έχοντας ενισχύσει το ρόστερ της με αρκετούς ποδοσφαιριστές που αποχώρησαν από τον ΑΟΤ λόγω αλλαγής διοίκησης. Τελευταίο απόκτημα ένας γνώριμος για τους φίλους της Νίκης, ο πρωταθλητής με τα χρώματά της, Κώστας Γιώτας. Ο ρεαλιστικός στόχος των κυανολεύκων των Τρικάλων είναι η παραμονή στην κατηγορία.

Γιώργος Αποστολακόπουλος

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις