Τουτουντζόγλου: Όλοι μαζί για την άνοδο

Ξεκάθαρος για τον στόχο της ομάδας, που δεν είναι άλλος από την άνοδο στη Β’ Εθνική, παρουσιάστηκε ο πρόεδρος της Δ.Ε. καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου, Μπάμπης Τουτουντζόγλου, στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Ο ισχυρός, μπασκετικός, κυανόλευκος παράγοντας κάλεσε τον κόσμο να σταθεί δίπλα στην ομάδα και στο τέλος όλοι μαζί να πανηγυρίσουν την επάνοδό της στη Β’ Εθνική.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπάμπη Τουτουντζόγλου:

«Να ευχηθώ πάνω απ’ όλα να έχουμε όλοι υγεία και να έχουμε μία καλή αγωνιστική χρονιά. Ο στόχος της ομάδας, σύμφωνα με το ρόστερ που έχουμε, είναι υψηλός και θέλουμε πρωταγωνιστήσουμε. Η πορεία μας θα είναι μία συνέχεια της περσινής χρονιάς, που υπεστήκαμε έναν άδικο υποβιβασμό. Χτίσαμε μία ομάδα για να επανέλθουμε στη Β’ Εθνική, όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Έχουμε κρατήσει τον βασικό κορμό της ομάδας, ενισχυθήκαμε σημαντικά στη θέση του πλέι μέικερ αλλά και σε όλες τις θέσεις. Επίσης, προωθήσαμε τρία από την ακαδημία στην πρώτη ομάδα. Όλοι αυτοί οι παίκτες συνθέτουν ένα κράμα που πιστεύω πως θα έχει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα στο τέλος της χρονιάς.

Ο κόσμος πάντα είναι κοντά στην ομάδα. Βοηθάει πάρα πολύ με την παρουσία του, με τα εισιτήρια διαρκείας και τις χορηγίες. Για τα διαρκείας να πω ότι κινείται σε πολύ υψηλό επίπεδο ο αριθμός που έχει διατεθεί μέχρι τώρα. Πιστεύω πως ο κόσμος θα είναι δίπλα μας όλη τη χρονιά και στο τέλος όλοι μαζί θα καταφέρουμε να κατακτήσουμε τον στόχο της ανόδου στη Β’ Εθνική»

Ολοκληρώνοντας ο Μπάμπης Τουτουντζόγλου ευχαρίστησε τους εκπροσώπους των ΜΜΕ που βρέθηκαν στην πρώτη «ανεπίσημη» της ομάδας και βρίσκονται κοντά στην ομάδα όλα αυτά τα χρόνια.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις