Χρειάζεται ακόμη δουλειά ο Ολυμπιακός Βόλου

Ρεπό είχαν χθες Τετάρτη οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου, μετά το φιλικό με τον Απόλλωνα Λάρισας, στο οποίο – ως γνωστόν – ηττήθηκαν με 2-1 στη Φιλιππούπολη. Σήμερα οι ποδοσφαιριστές επέστρεψαν στις προπονήσεις και γυμνάστηκαν το πρωί στο γήπεδο του Αγίου Γεωργίου, υπό τις οδηγίες του Θωμά Γράφα και των συνεργατών του.
Στο φιλικό με τον Απόλλωνα οι «ερυθρόλευκοι» έβγαλαν κούραση, δεν απέφυγαν κάποια λάθη, τα οποία στοίχισαν τα δύο γκολ που δέχθηκαν στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, ωστόσο, θα πρέπει να αναλογιστούμε και το γεγονός πως έδωσαν δύο δυνατά ματς σε διάστημα δύο ημερών (είχε προηγηθεί το φιλικό με την ΑΕΛ στο Βελεστίνο την Κυριακή) και στην ενδεκάδα ξεκίνησαν σχεδόν οι ίδιοι παίκτες.
Ο Ολυμπιακός δείχνει να αντιμετωπίζει πρόβλημα στη δημιουργία φάσεων, με αποτέλεσμα να μην φτάνει στο γκολ (οι «ερυθρόλευκοι» έχουν σημειώσει ένα τέρμα σε τέσσερα φιλικά παιχνίδια), τη στιγμή που η ανασταλτική λειτουργία της ομάδας είναι πολύ καλύτερη, μην επιτρέποντας τον αντίπαλο να δημιουργεί κινδύνους μπροστά από την «ερυθρόλευκη» εστία.
Η ομάδα σαφώς και δεν είναι ακόμη έτοιμη, τη στιγμή που τρεις παίκτες που προορίζονται για το βασικό σχήμα (Μανώλης Φαζός, Αντώνης Τσιάρας και Ιμπάν Ράντι) έχουν ελάχιστες μέρες προετοιμασίας με τον Ολυμπιακό. Ο Τσιάρας έπαιξε στο δεύτερο ημίχρονο του φιλικού με τον Απόλλωνα, ενώ ουσιαστικά ο Ράντι σήμερα μπαίνει στις προπονήσεις της ομάδας.
Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού κινούνται για την απόκτηση ενός ακόμη αμυντικού χαφ, ενώ θα αποκτηθεί ένας ακόμη επιθετικός, ο οποίος θα έχει την ευχέρεια να αγωνίζεται τόσο ως φορ, όσο και στα άκρα της επίθεσης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις