“Να το παίξουμε 1 – 0 ημίχρονο και 1 – 7 τελικό”

Πολλά ερωτηματικά προκαλεί η κίνηση στοιχηματικής εταιρείας να βάλει στο στοιχηματικό κουπόνι της το φιλικό του Άρη Αρχαγγέλου, που αγωνίζεται στα τοπικά της ΕΠΣ Δωδεκανήσου, κόντρα στη τη Ρόδο (Γ’ Εθνική). «Μας είπαν να το παίξουμε 1-0 ημίχρονο, 1-7 τελικό»!

Προς έκπληξη όλων, το παιχνίδι μπήκε στο κουπόνι στοιχηματικής εταιρείας και συνέπεια αυτού ήταν να ακυρωθεί ο αγώνας, αφού αφενός η ΕΠΣ Δωδεκανήσου αρνήθηκε να ορίσει διαιτητή της Ένωσής της, όπως έκανε γνωστό με επίσημη τοποθέτησή της κι αφετέρου υπήρξε έντονη αντίδραση, αλλά και καταγγελίες από την ομάδα της Ρόδου.

«Οι στοιχηματζήδες δεν κατάλαβαν με ποιους έμπλεξαν! Η σημερινή μας απόφαση είναι να μην διεξαχθεί ο φιλικός με τον Άρη Αρχαγγέλου και χαλάει τη σούπα τους! Ένας φιλικός αγώνας στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ομάδας μας, έγινε σημείο …αναφοράς στο ΒΕΤ365! Γι αυτό, ο αγώνας δεν γίνεται και με τις αποδόσεις εμείς θα κάνουμε πλάκα στους στοιχηματζήδες… Αντί για τον φιλικό με τον Άρη Αρχαγγέλου η ομάδα μας θα κάνει οικογενειακό δίτερμα στο Δημοτικό στάδιο…», αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας της Ρόδου.

Παράλληλα σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο πρόεδρος του συλλόγου, Αντώνης Μαρτίνης, είπε ότι θα ζητήσει από τη δίωξη Οικονομικού, αλλά και Ηλεκτρονικού Εγκλήματος να ανοίξουν τα τηλέφωνα όλων προκειμένου να αποκαλυφθεί ποιος είναι ο ηθικός αυτουργός της υπόθεσης. Επίσης υποστήριξε πως οι παίκτες του Άρη ζήτησαν από εκείνους της Ρόδου να στήσουν με συγκεκριμένο σκορ το ματς!

«Ερχόντουσαν παίκτες του Άρη Αρχαγγέλου και έλεγαν σε δικούς μας, ελάτε να το παίξουμε 1 – 0 ημίχρονο και 1 – 7 τελικό. Αυτά γινόντουσαν χθες μέχρι τη 1 το μεσημέρι. Αυτά να τα αφήσουν. Η Ρόδος είναι πάντα είναι καθαρή. Δεν πτοήθηκε τις εποχές που κόβανε τα δοκάρια και φυσικά το ίδιο θα κάνει και τώρα».

Παράλληλα είπε πως εμπλέκονται και πρώην παίκτες της Ρόδου που αποτελούν παρελθόν από την ομάδα λόγω στοιχηματισμού. Επισήμανε δε ότι όλα τα στοιχεία θα δοθούν στον εισαγγελέα με τη Ρόδο να ζητάει ακόμα και «το άνοιγμα των τηλεφώνων τόσο των δικών μας όσο και των δικών τους για να μάθει ο κόσμος τι γίνεται και ποιος τα δημιούργησε».

Η ανακοίνωση της ΕΠΣ Δωδεκανήσου αναφέρει: 

Με αφορμή τον φιλικό αγώνα «ΑΡΗΣ ΑΡΧΑΓΓΕΛΛΟΥ- ΑΣ ΡΟΔΟΣ», το οποίο εμφανίσθηκε σε πλατφόρμα στοιχηματικής εταιρείας, η Ε.Ε. της ΕΠΣΔ, αποφάσισε εφεξής σε αντίστοιχες περιπτώσεις, να μην ορίζονται Διαιτητές από την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣΔ, σε φιλικούς αγώνες που συμμετέχουν ερασιτεχνικά σωματεία της δύναμης της και σε επίσημους αγώνες των τοπικών Πρωταθλημάτων, τα παιχνίδια να αναβάλλονται.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις