Θα τηρήσει ο Ολυμπιακός Βόλου τους όρους για τη Νεάπολη

Το θέμα του γηπέδου της Νεάπολης και η χρήση του από τον Ολυμπιακό Βόλου ήρθε και πάλι στο προσκήνιο, μετά την ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΔΟΕΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ, στέλνοντας- επί της ουσίας – τελεσίγραφο στους «ερυθρόλευκους», ζητώντας να προχωρήσει η ΠΑΕ στην ολοκλήρωση της συμφωνίας, μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου, τηρώντας τους όρους, που θέτει η δημοτική αρχή. Διαφορετικά ο ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ θα αναιρέσει την απόφαση για παραχώρηση της χρήσης του γηπέδου της Νέαπολης στον Ολυμπιακό Βόλου και θα προχωρήσει στον προγραμματισμό για την εκτέλεση εργασιών αναβάθμισής του.
Ωστόσο, στον Ολυμπιακό, χωρίς να ανακοινώνεται κάτι επίσημα, τις αμέσως προσεχείς μέρες, θα φροντίσουν να έχει διευθετηθεί το ζήτημα, καθώς οι ιθύνοντες της ΠΑΕ δεν επιθυμούν σε καμία περίπτωση η ομάδα να δώσει τα παιχνίδια έδρας εκτός του πολεοδομικού συγκροτήματος. Κι αυτό, καθώς θα είναι μεγάλη ταλαιπωρία τόσο για τον Ολυμπιακό, όσο φυσικά και για τους φιλάθλους του, που θέλουν να βλέπουν την ομάδα να παίζει στο Βόλο και σε ένα γήπεδο, το οποίο είναι σε εξαιρετική κατάσταση και μπορεί να γίνει «καυτή» έδρα.
Διοικητικοί κύκλοι τονίζουν, πως δεν θα πρέπει να υπάρχει καμία απολύτως ανησυχία στους φιλάθλους του Ολυμπιακού, τα πράγματα θα γίνουν όπως πρέπει, για το λόγο αυτό συνεχίζονται κανονικά οι προεγγραφές για την αγορά καρτών διαρκείας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις