“Ζουν και αναπνέουν” για την πρεμιέρα στον ΝΠΣ Βόλος

Για το παιχνίδι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ με τον Πανιώνιο στη Ν. Σμύρνη «ζουν και αναπνέουν» όλοι στον ΝΠΣ Βόλος. Πρόκειται για ένα ιστορικό παιχνίδι, καθώς είναι το πρώτο που δίνουν οι «κυανέρυθροι» στη μεγάλη κατηγορία.
Στις τάξεις της ομάδας υπάρχει αισιοδοξία και πίστη για την κατάκτηση ενός θετικού αποτελέσματος, απέναντι σε μια ομάδα που ναι μεν είχε περιορισμό μεταγραφών, ωστόσο, διαθέτει ένα καλό σύνολο, με παίκτες που γνωρίζουν την κατηγορία.
Στόχος του ΝΠΣ Βόλος είναι να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός στο πρώτο παιχνίδι του πρωταθλήματος, να μπει με το δεξί στη νέα χρονιά, καθώς ένα νικηφόρο αποτέλεσμα θα δώσει μεγάλη ψυχολογία στους παίκτες, τη στιγμή που ακολουθούν δύο πολύ δυνατά και δύσκολα παιχνίδια, με Άρη στο Πανθεσσαλικό και Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.
Ο Χουάν Φεράντο δούλεψε και χθες με τους παίκτες του πάνω στην τακτική που θα ακολουθήσει η ομάδα στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο, έχοντας συλλέξει πληροφορίες για τον αντίπαλο και τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζεται η ομάδα της Ν. Σμύρνης.
Ο Ισπανός τεχνικός των «κυανέρυθρων» έχει κατασταλάξει στους περισσότερους παίκτες που προορίζονται για το βασικό σχήμα, ωστόσο, «παίζονται» δυο-τρεις θέσεις, με την τελική απόφαση να την παίρνει μετά και την σημερινή προπόνηση.
Η ομάδα ολοκληρώνει το Σάββατο το πρωί την προετοιμασία της, στη συνέχεια ο Χουάν Φεράντο θα ανακοινώσει τα ονόματα των παικτών που θα συμπεριληφθούν στην αποστολή, η οποία θα αναχωρήσει για την Αθήνα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις