Έτοιμος τη δεδομένη στιγμή ο Ολυμπιακός Βόλου

Στα μισά της προετοιμασίας του βρίσκεται ο Ολυμπιακός Βόλου και στον ένα και πλέον μήνα που απομένει μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος της Φούτμπολ Λιγκ οι «ερυθρόλευκοι» θα είναι έτοιμοι να ριχθούν στη «μάχη».
Η ομάδα δουλεύει σε καθαρά επαγγελματικά επίπεδα, είναι οικογένεια, ωστόσο, χρειάζεται ακόμη αρκετή δουλειά σε τακτικά κομμάτια του παιχνιδιού. Είναι λογικό να μην έχει «δέσει» ακόμη η ομάδα, αν αναλογιστούμε πως παίκτες που λογίζονται ως βασικοί, έχουν ελάχιστες μέρες προετοιμασίας. Όπως οι Ιμπάν Ράντι, Μανώλης Φαζός, Αντώνης Τσιάρας, ακόμη και ο Λιούμπομιρ Στεφάνοβιτς, ο οποίος και αυτός ενσωματώθηκε στην ομάδα, μετά την επιστροφή της αποστολής από το Ελατοχώρι Πιερίας, όπου έγινε το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας. Όλοι τους είναι παίκτες πρώτης γραμμής, οι οποίοι, όταν φτάσουν στο επιθυμητό σημείο ετοιμότητας μπορούν να προσφέρουν πάρα πολλά στην ομάδα.
Παράλληλα, στον Ολυμπιακό είναι διατεθειμένοι να ενισχύσουν κι άλλο την ομάδα, σε θέσεις όπου χρειάζεται περαιτέρω ενίσχυση. Για τον λόγο αυτό οι άνθρωποι του Ολυμπιακού κινούνται για την απόκτηση ενός ακόμη μέσου, αλλά και ενός επιθετικού που μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευχέρεια, τόσο ως ακραίος, όσο και ως φορ.
Όσον φορά την προετοιμασία, οι «ερυθρόλευκοι» γυμνάστηκαν σήμερα το πρωί (23/8) στο γήπεδο του Αγίου Γεωργίου. Στην προπόνηση έλαβαν μέρος όλοι οι παίκτες, καθώς δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις