Αντόνιο Ραούλ Ροχάνο: Ο εκλεκτός για την επίθεση της Νίκης Βόλου (video)

Και το όνομα αυτού: Αντόνιο Ραούλ Ροχάνο

Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής που στη Νίκη Βόλου ευελπιστούν να αποτελέσει το βαρύ πυροβολικό της επίθεσης είναι ο Αντόνιο Ραούλ Ροχάνο. Ο 28χρονος (27/4/1991) ποδοσφαιριστής αναμένεται να ενσωματωθεί άμεσα στην αποστολή των κυανολεύκων που προετοιμάζεται στην Πορταριά καθώς βρίσκεται ήδη στη βάση της νέας του ομάδας.

Ο ύψους 1.78 Αργεντινός σέντερ φορ, έρχεται να ενισχύσει την επίθεση της Νίκης προερχόμενος από τη Δυναμό Τυφλίδας. Στην πρώτη τη τάξει κατηγορία της Γεωργίας, ο Λατίνος επιθετικός δεν κατάφερε να καθιερωθεί καθώς στα εννέα παιχνίδια (256’ λεπτά συμμετοχής) που αγωνίστηκε δεν σημιώσε κάποιο τέρμα.

Ο Αργεντινός σέντερ φορ ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από την ομάδα της πατρίδας του, τη Γυμνάσια Λα Πλάτα. Στη συνέχεια μεταπήδησε στην Βίγια Σαν Κάρλος και από κει στην Σπορτίβο Ιταλιάνο. Το 2015 μετακόμισε στην Βολιβία για λογαριασμό της Ρεάλ Ποτοσί όπου παρέμεινε για δύο χρόνια, πετυχαίνοντας συνολικά 24 γκολ σε 51 συμμετοχές.

Η Χάμιλτον της Σκωτίας αποτέλεσε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Με την σκωτσέζικη ομάδα σημείωσε τρία τέρματα σε 26 ματς, από τα οποία στα 14 ήταν βασικός. Η Μπούργος που μετείχε στην 3η κατηγορία της Ισπανίας ήταν η επόμενη ομάδα του Ροχάδο. 12 συμμετοχές χωρίς να καταφέρει να ανοίξει λογαριασμό ήταν ο απολογισμός του Αργεντινού, πριν μεταπηδήσει στην Γεωργία και την Δυναμό Τυφλίδας.

Στη Νίκη Βόλου ποντάρουν πολύ στις ικανότητες του Αργεντινού κι ευελπιστούν πως θα αποτελέσει έναν από τους ποδοσφαιριστές που θα μπορέσουν να κάνουν τη διαφορά στο άκρως ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Football League.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις