Στη Γ’ Εθνική και «καθαρός» o Ηρακλής

Για τη συμμετοχή του στη Γ’ Εθνική ετοιμάζεται ο Ηρακλής. Το σενάριο ήταν αφενός το «χειρότερο», αλλά βάσει δεδομένων εξελίσσεται στο πιθανότερο. Στόχος είναι έστω σ’ αυτό το επίπεδο να απαλλαγεί οριστικά από το παρελθόν και τα χρέη η ομάδα.

Οι ελάχιστες ελπίδες που υπάρχουν (αλλά αργοσβήνουν) στην περίπτωση της Τρίγλιας θα επιδιωχθεί να εξαντληθούν στο απόλυτο. Αν ωστόσο δεν γίνει η μεγάλη ανατροπή (που δεν φαίνεται να συμβαίνει), ο Ηρακλής οδεύει στη Γ’ Εθνική. Πώς όμως; Αυτό είναι το επόμενο ερώτημα. Θα αναζητηθεί ομάδα που δεν θα συμμετάσχει στην κατηγορία, ώστε να γίνει «όχημα» προκειμένου ο Ημίθεος να απαλλαγεί οριστικά από το παρελθόν και τα χρέη, προκειμένου δηλαδή σε περίπτωση ανόδου η ομάδα να μην αναβιώσει την Π.Α.Ε. της οποίας ιδιοκτήτης είναι ο Παπαδόπουλος, αλλά να δημιουργήσει νέα.

Άλλωστε και από πλευράς Ιδρυτικού Σωματείου εκφράστηκε αυτός ο προβληματισμός, μπροστά στο ενδεχόμενο να λαμβάνονταν η απόφαση αυτό να «κατεβάσει» την ομάδα στη Γ’ Εθνική, κάτι που δε θα είχε ουσία. Είναι αλήθεια πως στην τέταρτη κατηγορία και πάλι, σε νέο restart, ο κόσμος δείχνει εκ νέου «μουδιασμένος» έχοντας ξαναπεράσει τη διαδικασία, ωστόσο όσο δεν υπάρχει εναλλακτική, αυτή τη στιγμή είναι ο μόνος τρόπος να υπάρχει ενεργός ποδοσφαιρικός Ηρακλής (χωρίς να βρίσκει «εμπόδια» στην επόμενη σεζόν) στη σεζόν 2019-2020.

πηγή: metrosport.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις