Τμήμα Κολύμβησης Νίκης Βόλου: Σας ευχαριστούμε!

Απόλυτα επιτυχημένη κρίνεται η χρονιά 2018 – 2019 για το τμήμα κολύμβησης του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ». 

Ξεκίνησε με μια άκρως επιτυχημένη διοργάνωση των διασυλλογικών αγώνων “ΝΙΚΗΤΗΡΙΑ” που ξεπέρασε κάθε προσδοκία σε συμμετοχές και επιδόσεις, και συνεχίστηκε με συμμετοχή σε διοργανώσεις όπου οι κολυμβητές -τριες της ομάδας μας πραγματοποίησαν μεγάλες επιτυχίες βελτιώνοντας τις ατομικές επιδόσεις  τους κι επιτυγχάνοντας πανελλήνια ρεκόρ .

Εξίσου σημαντικές οι διακρίσεις των παιδιών της προαγωνιστικής που  κράτησαν ψηλά τη σημαία του συλλόγου, δίνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον. Οι λιλιπούτειοι κολυμβητές των τμημάτων εκμάθησης κι ακαδημιών, είχαν την ευκαιρία να μυηθούν στα μυστικά της κολύμβησης από καταξιωμένους προπονητές, αναπτύσσοντας δεξιότητες μέσα κι από εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν. 

Μεγάλος αριθμός αθλητών μας βραβεύθηκε στην ετήσια εκδήλωση βράβευσης του ΔΟΕΠΑΠ/ΔΗΠΕΘΕ τού Δήμου Βόλου . 

Εξαιρετική, ήταν η εμφάνιση του τμήματος, στο πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα με πρωτιές από τα παιδιά που συμμετείχαν. Αθλητές της ομάδας μας συμμετείχαν σε διεθνείς αποστολές με την εθνική ομάδα και πέτυχαν σημαντικές διακρίσεις φορώντας το εθνόσημο και τιμώντας τον σύλλογο.

Η αγωνιστική επιτυχία κορυφώθηκε με τα πανελλήνια πρωταθλήματα κατηγοριών, που η ομάδα μας κατέκτησε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το πρωτάθλημα κι εκπροσωπήθηκε με μία άκρως επιτυχημένη αποστολή, στο Εθνικό πρωτάθλημα ανδρών – γυναικών. 

Μέσα από τις εκδηλώσεις (Χριστουγεννιάτικο τραπέζι, Αποκριάτικος Χορός, Κοπή πίτας) που το τμήμα οργάνωσε με απόλυτη επιτυχία, γονείς κι αθλητές περάσαμε χαλαρές στιγμές.

Ευχαριστούμε τον έφορο και τα μέλη της διοικούσας επιτροπής του τμήματος, τα μέλη και τον Πρόεδρο του συλλόγου για την αμέριστη συμπαράσταση και όλα τα τμήματα του συλλόγου, που μαζί βαδίσαμε παράλληλες διαδρομές στη «λεωφόρο» του αθλητισμού και του πρωταθλητισμού.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά μας, τους προπονητές , τη γραμματεία του τμήματος και του συλλόγου και τούς γονείς που στήριξαν τις προσπάθειες της ομάδας. 

Αξίζει ένα μεγάλο μπράβο σε όλους.

Σε όλη αυτή τη διαδρομή, την ομάδα στήριξαν οικονομικά επιχειρήσεις, επαγγελματίες και φυσικά πρόσωπα.

Τους ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας έναν προς έναν και όλους μαζί όπως φαίνονται στον παρακάτω πίνακα.

 Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στο προσωπικό του κολυμβητηρίου, στο κυλικείο (κ.Χρ.Ρακιντζή)  για την στήριξη όπως και στο ΔΟΕΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ για την παραχώρηση των κολυμβητικών εγκαταστάσεων και τη συνδρομή στην επίλυση προβλημάτων προκειμένου απρόσκοπτα συνεχίσουν οι αθλητές μας τις προσπάθειες τους.  

Ιδιαίτερη αναφορά οφείλουμε στις επιχειρήσεις :

Εταιρεία Σ.ΜΕΝΤΕΚΙΔΗΣ Α.Ε – Φυσικό Μεταλλικό νερό ΣΕΛΙ (κ.Δημήτρης Μεντεκίδης)

Όμιλος Μυτιληναίος”ΜΕΤΚΑ”

Αρετής γεύσεις-( κ.Αρετή Μοντανάρη)

Ψητολιχουδιές (κ.Παναγιώτης Λουκάκης)

Συνεταιριστικό ΚΤΕΟ Βόλου

Φροντιστήρια ΜΕ Πολυχρονίδης 

Φροντιστήρια ξένων γλωσσών”ΛΟΓΟΣ”

Οι παραπάνω επιχειρήσεις, πρόσφεραν σημαντικές χορηγίες οικονομικής ενίσχυσης και υλικών ένδυσης για την  ομάδα μας. Τους ευχαριστούμε και σε ένδειξη τιμής τους αφιερώνουμε τις επιτυχίες και την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ότι πετύχαμε είναι πλέον καταγεγραμμένο στις «χρυσές σελίδες» του βιβλίου της ιστορίας του συλλόγου μας.

Παίρνουμε δύναμη από το έμβλημά μας και συνεχίζουμε θέτοντας νέους στόχους, χαράσσοντας καινούργιες και πιο ενδιαφέρουσες διαδρομές με νέες προκλήσεις. 

Είμαστε εδώ όλοι μαζί για να πετύχουμε και πάλι δίνοντας πάντα τον αγώνα μας, στα πλαίσια του ευ αγωνίζεσθαι.

Σας θέλουμε όλους μαζί μας, για μια καινούργια και ακόμη πιο ενδιαφέρουσα χρονιά που θα ξεκινήσει. 

Μας  τιμά ιδιαίτερα η παρουσία σας και μας ενισχύει.

Σε όλους εσάς οφείλουμε και το αξίζετε ένα μεγάλο ευχαριστώ!!!

Δελτίο Τύπου τμήμα Κολύμβησης Νίκης Βόλου

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις