Μετούσι: Τιμή μου που φόρεσα τη φανέλα της Νίκης

Ο Έρβιστ Μετούσι αποτέλεσε την ευχάριστη έκπληξη στην περσινή ομάδα της Νίκης Βόλου καθώς κάλυψε με επιτυχία το δεξί άκρο της άμυνας των κυανόλευκων, παρά το γεγονός πως δεν είχε ξανααγωνιστεί σε επίπεδο πρωταθλητισμού σε εθνική κατηγορία. Τον εμπιστεύτηκαν και οι τρεις προπονητές που κάθισαν στον πάγκο της, τόσο ο Φάντζιο Μπούις που τον επέλεξε να αποτελέσει μέρος του ρόστερ, όσο και οι Κούτσης και Ντόστανιτς.

Από την πρόκριση στο Κύπελλο Ελλάδας με νίκη επί της Δόξα Δράμας

Με 25 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και τέσσερις στο Κύπελλο, και 1992’ λεπτά αγωνιστικής δράσης ο Έρβιστ Μετούσι δικαιολόγησε την απόφαση της προηγούμενης διοίκησης να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Ο  28χρονος δεξιός οπισθοφύλακας δεν θα συνεχίσει στην ομάδα της Νίκης και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Έρβιστ Μετούσι, με ποστ στο προσωπικό του προφίλ στο facebook, αποχαιρέτησε την οικογένεια της Νίκης, ευχαριστώντας την για τη συνεργασία και ευχόμενος να βρεθεί στο σύντομο μέλλον στην ανώτερη κατηγορία.

“Ήταν τιμή μου που φόρεσα τη φανέλα της” αναφέρει χαρακτηριστικά ο δυναμικός αμυντικός.

Το ποστ του Μετούσι στο Facebook:

“Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ΝΊΚΗΣ ΒΟΛΟΥ για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Τον Πρόεδρο Νίκο Ιμεραι, τους προπονητές μου, τους συμπαίκτες μου και όλο το προσωπικό της μεγάλης αυτής ομάδας που υπηρέτησα. Εύχομαι τα επόμενα χρόνια η Ομάδα να ανέβει εκεί που της αξίζει: στη Superleauge.
Ήταν τιμή μου που φόρεσα τη φανέλα της.
ΕΡΒΙΣΤ ΜΕΤΟΥΣΙ.”

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις