«Σήμερα ο Κανελλόπουλος, αύριο ο Κρεββατάς, μεθαύριο και οι δύο»

Το γκολ που δέχθηκε η Νίκη στην τελευταία φάση του φιλικού αγώνα με τη Φαρκαδόνα, αλλά και η μέτρια απόδοση των ποδοσφαιριστών που πέρασαν στο τελευταίο εικοσάλεπτο προβλημάτισαν τον Λεωνίδα Μπίλη. Ο τεχνικός της βολιώτικης ομάδας δήλωσε ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας μέχρι το 70′ ενώ για την επιλογή του Κανελλόπουλου αντί του Κρεββατά υποστήριξε πως οι συνθήκες κάθε αγώνα είναι διαφορετικές και η επιλογή έγινε για τακτικούς λόγους. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λεωνίδα Μπίλη στο goalpost.gr:

 

upd 23:15

“Είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας μέχρι το 70′. Τα παιδιά που πέρασαν αλλαγή δεν μπόρεσαν να προσαρμοστούν στις συνθήκες του αγώνα λόγω και του μικρού χρονικού διαστήματος που αγωνίστηκαν. Θα έχουν την ευκαιρία τους να πάρουν περισσότερα αγωνιστικά λεπτά στον αγώνα με τον Δωτιέα ώστε να βρουν ρυθμό μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος. Όπως έχω ξαναπεί η Νίκη διαθέτει 22 ετοιμοπόλεμους ποδοσφαιριστές και η ομάδα θα είναι πανέτοιμη στην πρεμιέρα”.

Για την επιλογή του Κανελλόπουλου αντί του Κρεββατά: «Οι συνθήκες κάθε αγώνα είναι διαφορετικές. Αναλόγως την τακτική που θα ακολουθούμε στα παιχνίδια θα χρησιμοποιούμε και τους ποδοσφαιριστές που ταιριάζουν σ’ αυτή. Στο σημερινό ματς λόγω του μεγάλου γηπέδου αλλά και το ότι είχαμε σχεδιάσει να αγωνιστούμε με αντεπιθέσεις έκρινα πως ταίριαζε καλύτερα ο Κανελλόπουλος. Σε μικρότερα γήπεδα που θα χρειαστεί να ανοίξουμε πιο συμπαγείς άμυνες θα ταιριάζει ο Κρεββατάς. Σε άλλα παιχνίδια θα παίζουν και οι δύο μαζί. Είναι καθαρά θέμα τακτικής».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις