Super League 1: Το pregame των σημερινών αγώνων

Η πρεμιέρα της φετινής διοργάνωσης έγινε στη Λαμία, εκεί όπου η τοπική ομάδα αναδείχθηκε ισόπαλη με τον Παναθηναϊκό. Λίγο αργότερα, Άρης και ΟΦΗ έμειναν κι αυτοί στο 1-1, ενώ ο Ολυμπιακός ήταν η ομάδα που πήρε την πρώτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Σήμερα η Super League συνεχίζεται με τέσσερις αναμετρήσεις. Στις 18.45 ο Ατρόμητος θα υποδεχτεί την ΑΕΛ (ΕΡΤ Sports HD) θέλοντας να αφήσει πίσω του τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό από την Λέγκια Βαρσοβίας και να κάνει και φέτος μια αξιόλογη πορεί στο πρωτάθλημα.

Διαιτητής: Φωτιάς (Πέλλας)

Βοηθοί: Παπαδάκης (Ηρακλείου), Κωνστάντιος (Ευβοίας)

4ος: Βάτσιος (Δυτ. Αττικής)

VAR: Παπαπέτρου (Αθηνών)

AVAR: Σαμοΐλης (Αθηνών)

Μισή ώρα αργότερα, Πανιώνιος και Βόλος ΝΠΣ «συγκρούονται» στη Νέα Σμύρνη (Novasports 2). Οι γηπεδούχοι ξεκινούν το πρωτάθλημα με -6 βαθμούς και θέλουν απόψε να κάνουν το πρώτο βήμα προκειμένου να καλύψουν τη διαφορά από τις υπόλοιπες ομάδες. Από την πλευρά του ο Βόλος που ανέβηκε φέτος θα επιδιώξει να ξεκινήσει με ένα θετικό αποτέλεσμα το ταξίδι του στα μεγάλα σαλόνια.

Διαιτητής: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)

Βοηθοί: Μπουξμπάουμ (Αν. Αττικής), Σίπκας (Σάμου)

4ος: Βρέσκας (Πιερίας)

VAR: Σέζος (Κιλκίς)

AVAR: Καρσιώτης (Κορινθίας)

Στις 20.00 στην Τούμπα ο πρωταθλητής ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναιτωλικό μετά το… στραπάτσο του στην έδρα της Σλόβαν Μπρατισλάβας. Το παιχνίδι έχει την ιδιαιτερότητα ότι θα μεταδοθεί από το PAOK TV στο ίντερνετ, με συνδρομή 5 ευρώ για όποιον θέλει να το παρακολουθήσει.

Διαιτητής: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

Βοηθοί: Πετρόπουλος (Αρκαδίας), Ψαρρής (Ζακύνθου)

4ος: Καραντώνης (Ημαθίας)

VAR: Ευαγγέλου (Αθηνών)

AVAR: Φωτόπουλος (Αθηνών)

Το αποψινό μενού κλείνει με τον αγώνα του ΟΑΚΑ ανάμεσα στην ΑΕΚ και την Ξάνθη (Novasports 1). Η Ένωση έχοντας πολλά αγωνιστικά προβλήματα και αρκετή… μουρμούρα, θα επιδιώξει να κάνει μια καλή εμφάνιση και να τη συνδυάσει με νίκη προκειμένου να ανασκευάσει την προβληματική της εικόνα στην Ευρώπη φέτος. Αυτή ίσως είναι και η τελευταία ευκαιρία του Καρντόσο να δείξει ότι μπορεί να παράξει έργο στην ΑΕΚ…

Διαιτητής: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

Βοηθοί: Δημητριάδης (Μακεδονίας), Νατσιόπουλος (Μακεδονίας)

4ος: Τσαγκαράκης (Χανίων)

VAR: Τζοβάρας (Φθιώτιδας)

AVAR: Πάτρας (Μακεδονίας)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις