Επιστροφή Κόκκα στον Αλμυρό

Ένα-ένα τα κομμάτια του παζλ μπαίνουν στη θέση τους, με τον Γ.Σ. Αλμυρού να προσθέτει ακόμη έναν ποδοσφαιριστή στο ρόστερ του. Πρόκειται για τον Βαλάντη Κόκκα, ο οποίος επιστρέφει στον Αλμυρό μετά το πέρασμά του από τον Ρήγα Φεραίο.

Η ανακοίνωση:

Συνεχίζεται από την Δ.Ε η συμπλήρωση του ROSTER της ομάδας, με την απόκτηση από τον Ρήγα Φεραίο του αμυντικού Κόκκα Βαλάντη, ο οποίος αποτέλεσε βασικό πυλώνα της ανόδου της ομάδας στη Γ΄ΕΘΝΙΚΗ και στην στη παραμονή αυτής στη συνέχεια.
Ακόμη προωθήθηκε από τις ακαδημίες στη πρώτη ομάδα ο δεκαεξάχρονος επιθετικός Καραγεωργόπουλος Νικόλαος.
Όλοι μαζί κτίζουμε τη καινούργια νεανική ομάδα βάζοντας τις βάσεις, ώστε να έχει και φέτος πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα της Γ΄ΕΘΝΙΚΗΣ.
Αρχίζουν οι εγγραφές στις ακαδημίες ποδοσφαίρου
Ενημερώνουμε τους γονείς και τους μικρούς φίλους του Γ.Σ.Αλμυρού ότι αρχίζουν οι εγγραφές στις ακαδημίες ποδοσφαίρου του συλλόγου μας. Για το σκοπό αυτό καλούμε τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00 στο Δημοτικό Στάδιο «ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΡΑΓΑΖΟΣ», όλους τους γονείς που θέλουν να εγγράψουν τα παιδιά τους στις ακαδημίες ποδοσφαίρου και έχουν γεννηθεί το έτος 2010 και προγενέστερα. Στόχος και φιλοσοφία του Δ.Σ και της Δ.Ε είναι η δημιουργία πρότυπων ακαδημιών με στόχο την ανάδειξη και προώθηση ταλέντων της περιοχής μας, ισάξιων αυτών που ανεδείχθησαν από τα σπλάχνα του ιστορικού μας συλλόγου, όπως των Βασιλάκου, Σταματίου, Κωστούλα, Λαγού και πολλών άλλων. Όλοι μαζί λοιπόν στη κοινή προσπάθεια ανάδειξης της αίγλης και της 90χρονης ένδοξης ιστορίας του Γ.Σ.ΑΛΜΥΡΟΥ, μέσα από τη δουλειά που πρέπει να γίνει με τα δικά μας παιδιά.
ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΓΕΥΜΑΤΟΣ
Η Δ.Ε. Ποδοσφαίρου του Γ.Σ.Α παρέθεσε γεύμα στην ποδοσφαιρική ομάδα με την έναρξη της εμποροπανήγυρις «ΠΑΖΑΡΙ» στον Αλμυρό, στην ψησταριά «ΝΗΣΤΙΚΟ ΑΡΚΟΥΔΙ» του μέλους του συλλόγου μας κ. Ηλία Τιμπλαλέξη τον οποίο και ευχαριστούμε για την ευγενική του προσφορά.
Η ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Γ.Σ.Α

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις