Ολυμπιακός Β.: Δευτέρα (26/08, 18:00) η συνάντηση για την Κ17

Την Δευτέρα 26 Αυγούστου 2019 και ώρα 18:00 θα πραγματοποιηθεί, στα γραφεία του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 (Παλαιά, οδός Λαχανά 38, πρώτος όροφος) συνάντηση των νέων ποδοσφαιριστών που θα συγκροτήσουν την ομάδα Κ17 που  θα συμμετέχει στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE της περιόδου 2019-2020.

Έχουν δικαίωμα συμμετοχής αθλητές που έχουν γεννηθεί το 2001 και νεότεροι.

Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε ομίλους με γεωγραφικά κριτήρια, και αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για όσους νέους  ποδοσφαιριστές θέλουν να συμμετάσχουν σε μια ομάδα που θα αποτελεί τον προθάλαμο για την επαγγελματική ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου και την καταξίωση τους στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Η Διοίκηση βρίσκεται σε συζητήσεις με προπονητές που έχουν τα τυπικά προσόντα που ορίζει ο νόμος και σύντομα θα ανακοινωθεί ο προπονητής και οι συνεργάτες του.

Η ομάδα της Κ-17 θα έχει άμεση σύνδεση με την ομάδα που θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE και η πρόοδος της θα παρακολουθείται από τον προπονητή της και τους συνεργάτες του.

Οι αθλητές που αγωνίστηκαν τις δυο προηγούμενες περιόδους στον ΑΣ ΙΩΛΚΟΣ  ΒΟΛΟΥ στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΘ με μεγάλη επιτυχία με προπονητή τον κο Σταύρο Σταμπουλή θα αποτελέσουν την βάση της Κ17.

Με την ευκαιρία αυτή θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Διοίκηση του ΑΣ ΙΩΛΚΟΣ Βόλου για την  συνεργασία που είχαμε και τον προπονητή κο Σταύρο Σταμπουλή για την μεγάλη προσπάθεια του, ώστε τα νέα παιδιά να αποκτήσουν όλα εκείνα τα εφόδια που θα τους είναι χρήσιμα στην νέα πρόκληση για την ποδοσφαιρική τους καριέρα, επίσης του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα ως υπεύθυνο προπονητή των τμημάτων  υποδομής ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βόλου.

Καλούνται όλοι οι ήδη υπάρχοντες αθλητές αλλά και όσοι  επιθυμούν να συμμετάσχουν στην νέα αυτή ευκαιρία που τους δίνεται με την συγκρότηση της Κ17 να παραστούν  στην προγραμματισμένη συνάντηση της Δευτέρας.

Για περισσότερες  πληροφορίες στα τηλέφωνα  6979002709 και 6937441383.

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις