Έξι προσθήκες για τα Μετέωρα

Έξι ποδοσφαιριστές πρόσθεσε στο ρόστερ του ο Α.Σ. Μετέωρα στην προσπάθεια της διοίκησης να ενισχύσει την ομάδα ενόψει της συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Αναλυτικά:

«Η Διοίκηση του Α.Σ. Μετέωρα, ανακοινώνει τη συνεργασία με τον τερματοφύλακα Βασίλη Καρατζά και του εύχεται υγεία και δύναμη στη φετινή αγωνιστική περίοδο. Ο Βασίλης ανήκε στην ομάδα της Δήμητρας. Είναι γεννημένος το 1997.

Η Διοίκηση του Α.Σ. Μετέωρα, ανακοινώνει τη συνεργασία με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Νικόλαρο και του εύχεται υγεία και δύναμη στη φετινή αγωνιστική περίοδο. Ο Γιώργος έπαιζε πέρυσι στην ομάδα του Διγενή Νεοχωρίου και είναι αμυντικός. Είναι γεννημένος το 1998.

Η Διοίκηση του Α.Σ. Μετέωρα, ανακοινώνει τη συνεργασία με τον ποδοσφαιριστή Πλακιά Παύλο και του εύχεται υγεία και δύναμη στη φετινή αγωνιστική περίοδο. Ο Παύλος έπαιζε πέρυσι στην ομάδα της Δήμητρας και είναι επιθετικός. Είναι γεννημένος το 2002.

Η Διοίκηση του Α.Σ. Μετέωρα, ανακοινώνει τη συνεργασία με τον ποδοσφαιριστή Τσιαντούλα Βασίλειο και του εύχεται υγεία και δύναμη στη φετινή αγωνιστική περίοδο. Ο Βασίλης έπαιζε πέρυσι στην ομάδα της Δήμητρας και είναι επιθετικός. Είναι γεννημένος το 2001.

Η Διοίκηση του Α.Σ. Μετέωρα, ανακοινώνει τη συνεργασία με τον ποδοσφαιριστή Διονύση Δάσιο και του εύχεται υγεία και δύναμη στη φετινή αγωνιστική περίοδο. Ο Διονύσης έπαιζε πέρυσι στην ομάδα της Πηγής και είναι μεσοαμυντικός. Είναι γεννημένος το 1997.

Η Διοίκηση του Α.Σ. Μετέωρα, ανακοινώνει τη συνεργασία με τον ποδοσφαιριστή Νικόλαο Ζάρρα και του εύχεται υγεία και δύναμη στη φετινή αγωνιστική περίοδο. Ο Νίκος έπαιζε πέρυσι στην ομάδα των Παραληθαίων και είναι επιθετικός. Είναι γεννημένος το 2000».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις