Οικογενειακό δίτερμα και πρώτη …γεύση για τον κόσμο της Νίκης

Το πρώτο της αγωνιστικό “ξεμούδιασμα” θα πραγματοποιήσει το απόγευμα της Κυριακής (25/8, 19:00) η Νίκη Βόλου, η οποία θα δώσει το πρώτο της οικογενειακό διπλό, στο γήπεδο του Ορμινίου στην Πορταριά.

Στην απογευματινή προπόνηση, λοιπόν, ο κόσμος της ομάδας θα έχει την ευκαιρία να δει για πρώτη φορά ορισμένα πράγματα, σε αγωνιστικό επίπεδο, από το νέο ρόστερ. Βέβαια, όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, δεν είναι δυνατόν να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα, καθώς η Νίκη βρίσκεται στο Πήλιο για προετοιμασία, μόλις πέντε ημέρες, ενώ και το ρόστερ δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί.

Εκτός της πρώτης αγωνιστικής “μάχης” για τη Νίκη, έστω και σε αμιγώς οικογενειακό πλαίσιο, θα είναι οι Τζόρνταν Ντομίνγκεθ, Βαγγέλης Λίτσιος (επιστρέφουν στις προπονήσεις από Δευτέρα, εξαιτίας μικροπροβλημάτων τραυματισμού που αντιμετωπίζουν τις τελευταίες μέρες) και Αλέξανδρος Μπιτσάκος (απουσιάζει από την προετοιμασία, με σχετική άδεια εκ της διοικήσεως, εξαιτίας προσωπικού του θέματος, κι επιστρέφει τη Δευτέρα το πρωί στην Πορταριά).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις