Αμανατίδης: Μας προβληματίζει πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα

Ικανοποιημένος… ως έναν βαθμό παρουσιάστηκε ο Περικλής Αμανατίδης στις δηλώσεις του μετά το τέλος του φιλικού με τον Λεβαδειακό. Αναλυτικά:
«Είμαστε ικανοποιημένοι για την προσπάθεια που κάναμε. Πρέπει να κάνουμε κάποια φιλικά με ποιοτικές ομάδες όπως ο Λεβαδειακός για να δούμε και εμείς τις δυνάμεις μας. Θα παίξουμε σε ένα πρωτάθλημα που το έχω χαρακτηρίσει αχαρτογράφητο, γιατί είναι η πρώτη φορά που γίνεται και με την έννοια ότι όλες οι ομάδες που είναι ιστορικές, να έχουν ενθουσιασμό , δύναμη, οπότε χρειαζόμασταν μια τέτοιου επιπέδου δοκιμασία, για να βγάλουμε τα δικά μας συμπεράσματα. Δοκιμάσαμε απέναντι σε μια ομάδα που παίζει σε μεγαλύτερη κατηγορία, αν οι παίκτες επηρεαστούν από κάποια στοιχεία, δεν ήθελα να μείνουν πίσω, να μην έχει την μπάλα ο αντίπαλος, να κρατήσουμε τη δική μας ταυτότητα, αυτό είναι το πιο σημαντικό και το κάναμε.
Μας προβληματίζει πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα, απ΄την άλλη έχουμε την εμπειρία να το διαχειριστούμε και να ετοιμαστούμε όπως πρέπει, είτε αρχίσει 29 είτε όποτε θέλει»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις